Tyttöjen ja naisten GYMNAST – paidat ja GYMNASTICS MOM – paidat nyt tilattavissa.

Tyttöjen ja naisten GYMNAST – paidat ja GYMNASTICS MOM – paidat nyt tilattavissa.

Nyt mahdollisuus tilata:

 

 Tyttöjen/naisten GYMNAST  EsTT – glitter paita.

Viime keväänä tilasimme pienen erän tyttöjen GYMNAST  – paitaa NTV kilpatytöille ja paita sai erittäin lämpimän vastaanoton. Toivomuksesta NTV Vanhempaintoimikunta järjestää uuden mahdollisuuden paidan tilaukseen.

Turkoosin värisestä paidasta on saatavana kahta mallia; lasten ja naisten.

Lasten koot 116 cm -164 cm ja aikuisten XS-L. Mukavat muotoon leikattujen paitojen mallikappaleet ja kuva valmiista paidasta ovat esillä Tuulimäessä valmentajien kopissa pe 28.2 alkaen.

Paidan hinta:
tytöt 128 cm – 164 cm 23 €
naiset XS-L 27 €.

 

Paidan tilaus tapahtuu jättämällä tiedot (tilaaja, lapsen nimi ja ryhmä sekä email) tämän Doodle – linkin kautta 21.3.2014 mennessä. Tilaus on sitova.

Paitojen nouto ja maksu tapahtuu Tuulimäessä/Vesiputoustalossa myöhemmin sähköpostitse ilmoitettuna ajankohtana. Toimitusaika on noin 3 viikkoa. Minimi tilausmäärä on 50 kpl.

 

 

Myös meille äideille oma GYMNASTICS MOM -paita
Tilasimme viime keväänä äideille kokeiluerän GYMNASTICS MOM – paitoja, jotka menivät käsistä. Nyt on uusi tilaisuus tilata paita.  T-paita on musta, muotoon leikattu ja v-kaula-aukkoinen. Paita painatuksella on nähtävillä Tuulimäen valmentajien kopissa. Minimi tilausmäärä äitien paidoille on 20 kpl. Tilaukset tämän Doodle – linkin kautta. Mainitse lapsen nimen tilalla sana MOM.

MOM – paidan hinta n 29 € (kaksiväri painatus)

 

 

 

 

Paita on NTV Vanhempaintoimikunnan organisoima varainkeruukampanja, jonka tuotto käytetään leiritoiminnan tukemiseen.

Lisätiedustelut: esttntv.vanhemmat@gmail.com tai voit jättää kommentin myös tilauksen yhteydessä Doodleen.