Aikuisten telinevoimistelun hiihtolomakurssi, MA 17.2. – TO 20.12

Aikuisten telinevoimistelun hiihtolomakurssi, MA 17.2. – TO 20.12

Tuulimäen telinesalissa järjestetään aikuisten telinevoimistelun hiihtolomakurssi viikolla 8. Harjoitukset alkavat maanantaina 17.2. ja kestävät torstaihin 20.2. asti. Harjoituspäivät ovat MA, TI, KE ja TO ja harjoitusaika on kello 18.00-20.00.

Hinta koko viikolle on 80 EUR. Jos osallistut vain yksittäisille päiville, hinta on 20 EUR / päivä. Kurssille otetaan enintään 16 henkilöä ja minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä, jotta kurssi voidaan pitää. Kaikki ilmoittautuneet ovat samassa ryhmässä, ja ohjaaja suunnittelee sisällön ilmoitettujen tasojen perusteella sekä varaa tarvittaessa toisen ohjaajan.

Ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta.

Lisätietoa joulukurssista:
Tuomas Pinomaa,
aikuiset@espoontelinetaiturit.fi