Tuulimäki täyttyi akrobatiavoimistelijoista

Tuulimäki täyttyi akrobatiavoimistelijoista

EsTT järjesti historiansa ensimmäiset akrobatiavoimistelukilpailut 2.11.2013 Tapiolan   Tuulimäessa. Kilpailuihin saatiin 33 iloista voimistelijaa Espoon lisäksi Tampereelta ja Kurikasta. Tällä kertaa kilpailtiin 2. luokan pareissa, 3. luokan pareissa ja trioissa sekä Age Group 11-16 pareissa ja trioissa. EsTT:ta edusti mahtavasti kuusi voimistelijaa 2. luokan pareissa ja luokassa saatiinkin kotiseuralle hopeamitali.

Paikalla nähtiin upeita suorituksia ja hienoja kannustuksia. Yleisö ja kanssakilpailijat palkitsivat esiintyjät runsailla ja asiamukaisilla suosionosituksilla ja kisoissa olikin mukava ja välitön tunnelma. Ystävyyssuhteita vahvistettiin yli seurarajojen ja toisten onnistumisesta iloittiin aidosti. EsTT:n ensimmäiset kisat olivat siis kaikenkaikkiaan oikein onnistunut tapahtuma.

Akrobatiavoimistelijoiden kisasyksy jatkuu heti ensi lauantaina, kun voimistelijat matkaavat Tampereelle osallistuakseen Tampereen Voimistelijoiden isännöimään luokkakilpailuun.

Telinekokeilua akrobatiavoimistelijoiden tapaan: kaikki 33 harjoittelevat samaan aikaan permannolla!

Lakeuden Taitovoimistelijat, Tampereen Voimistelijat ja Espoon Telinetaiturit kilpailun alkuseremoniassa.

 

TULOKSET