Ennätykselliset neljä joukkuetta seurastamme TeamGym kisoissa!

Ennätykselliset neljä joukkuetta seurastamme TeamGym kisoissa!

25.-26.10.13 Tampereella järjestettiin kauden ensimmäiset TeamGym kilpailut. Seurastamme mukana oli ennätykselliset neljä joukkuetta. Exotic ja Effects Startti-luokassa, Extreme 2.luokassa ja Electrics 3.luokassa.

Startti-luokan kisa oli tasainen. Joukkueita oli kilpailemassa kaikkiaan kahdeksan. Exotic sijoittui hienosti toiseksi ensimmäisissä kisoissaan. Effects kilpaili myös ensimmäistä kertaa ja sijoittui viidenneksi. 2.luokan kisassa oli yhdeksän joukkuetta ja Extreme sijoittui kahdeksanneksi. Electrics sai 3.luokan kisassa parhaimmat pisteet trampetilla, mutta volttirata ei onnistunut odotetusti.
Sijoitus oli kuudes seitsemästä joukkueesta.

Hyvä aloitus kisakaudelle Tampereella ja nyt katseet kohti Jyväskylää, jossa kisataan TeamGymin luokkakilpailu 16.-17.11.

 

TEAMGYM-kilparyhmien sivut, linkki.