Kilpatytöille timanttisuorituksia ja kisamenestystä

Kilpatytöille timanttisuorituksia ja kisamenestystä

EsTT:n tyttöjä osallistui syyskuun lopulla Timanttimerkkisuoritukseen Tuusulassa. Timanttimerkki on Svolin korkein suoritusmerkki. Merkin saivat espoolaistytöistä valmiiksi Vilma Väisänen, Emily Elovaara, Nilla Kaleva ja Oma Malk. Onnittelut tytöille!

Kilpailukausi starttasi seuran omilla kilpailuilla 5.10. Mukana oli yli 200 kilpailijaa 13 eri seurasta.

C-lk:n nuorempien sarjan voiton vei EsTT:n Ida Danielson, pronssisen mitalin saavutti Daniela McCarthy.
D-luokan nuoremmissa voitto meni Tampereen Maisa Kuusikolle, hopea ja pronssi jäivät Espooseen. Toiseksi voimisteli Emily Elovaara ja kolmanneksi Ingrid Suominen.
E-luokan ottelun voitti EsTT:n Sara Seppälä ja toiseksi sijoittui Eden Ugartechea. Sara sai lisäksi hopeaa hypystä sekä pronssia nojapuilta ja Eden hopeaa nojapuilta. Nojapuilta EsTT:lle tuli kolmoisvoitto, parhaat pisteet ja kultamitalin saavutti Lilian Langenskiöld.
Puomilla voiton vei Lina Langenskiöld ja Lilian voimisteli hopeamitalin arvoisesti.

E-luokan hyvä mitalivire jatkui viikon päästä Lohjan kisoissa. Siellä nojapuiden voiton vei Hanna Kekäläinen. Puomilla Linnea Haapion ja Ronja Rundgrenin sarjat palkittiin hopea- ja pronssimitaleilla.

Turun Urheiluliiton kilpailuihin osallistui EsTT:n tyttöjä D-luokkaan. Kisat menivät hienosti, Sonja Tynnilä voimisteli hopealle 5.kategorian pistein ja pronssimitali tuli myös Espooseen, Nilla Kalevalle.

Kilpailukausi jatkuu viikonloppuna Tukholmassa, kun maajoukkuelinjan tyttöjä osallistuu Mälar-cup-kilpailuun.

 

EsTT:n kisoissa D-luokan palkintojen jako.