Oona Tujulalle trampoliinivoimistelussa nuorten PM-hopea!

Oona Tujulalle trampoliinivoimistelussa nuorten PM-hopea!

 Espoon telinetaitureiden tytöt ylsivät hienoihin sijoituksiin viikon loppuna Ruotsin Åkersbergassa pidetyissä  trampoliinivoimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailussa. Parhaimpana oli nuorten luokassa Oona Tujula, joka ylsi hienosti hopealle.  Samaisessa luokassa Oona Eskola sijoittui neljänneksi ja Iina Kurjenoja viidenneksi. Poikien samaisessa luokassa ensimmäisissä ulkomaan  kilpailuissa kilpaillut Tuukka Hyytiäinen sijoittui sijalle 14, ja Teppo kiviniemi sijalle 16.

Tyttöjen junioriluokassa kaikki EsTT:n tytöt ylsivät hienosti finaaliin saakka. Tyttöjen taidot eivät kuitenkaan vielä yltäneet ihan  mitalistien tasolle ja sijoitukset olivat alkukilpailuiden tasoiset. Saana Salli sijoittui kuudenneksi, Elli Rossi sijalle 7. ja Riikka Saariaho  sijalle 8.

Poikien junioriluokassa myös ensimmäisissä kansainvälisissä kilpailuissa kilpaillut EsTT:n Samuel Jana ylsi hienosti yhdeksänneksi. Vasta toista vuotta lajia harrastaneena Samuelin sijoitus on hieno ja kun sarjoihin saadaan vilä lisää puhtautta ja vaikeutta, niin tulevaisuudessa häneltä nähdään vielä huikeita suorituksia.

Suomi sai myös toisen PM-mitalistin, kun Espoon Bouncen Neea Laaksonen uusi viimevuotisen sijoituksen, ollen kolmas nuorten tyttöjen luokassa.

KULTA

HOPEA

PRONSSI

Tanska

6

3

4

Ruotsi

2

1

Suomi

1

1

Tulokset löydät täältä.

Ensi vuonna PM-kilpailut pidetään Suomessa!

 

T.I