EsTT etsii toiminnanjohtajaa

EsTT etsii toiminnanjohtajaa

Espoon Telinetaiturit ry on yksi Suomen suurimmista harraste- ja kilpavoimistelua tarjoavista seuroista. Vuosittainen jäsenmäärä on n. 1800, joista suurin osa lapsia ja nuoria. Valmentajia ja ohjaajia on n.80, joista päätoimisia 11.

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä Voimisteluliiton vt. pääsihteeriksi haemme toiminnanjohtajaa seuratoiminnan koordinoijaksi ja kehittäjäksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän tavoittellisesta organisaatiosta voimisteluliikunnan parista.

Tehtävä vaatii aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteellisuutta, kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta urheiluseuratoiminnasta. Lisäansioita ovat erityisesti voimistelulajien tuntemus ja kokemus esimiestehtävistä.

Tehtävä on päätoiminen. Se tulisi ottaa vastaan sopimuksen mukaan syksyn 2013 aikana viimeistään 1.1.2014. Työsuhde kestää ainakin vuoden 2015 loppuun, jolloin nykyisen toiminnanjohtajan pesti Voimisteluliitossa päättyy.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 28.10.2013 mennessä osoitteeseen : puheenjohtaja@espoontelinetaiturit.fi.
Tai: Puheenjohtaja, Espoon Telinetaiturit ry, PL 35, 02101 Espoo. Kuoreen tulee merkitä “Toiminnanjohtaja”.

Tiedusteluihin vastaa seuran puheenjohtaja Olli-Pekka Lintula, p.040-7358816, s-posti puheenjohtaja@espoontelinetaiturit.fi

Seuran kotisivut: www.espoontelinetaiturit.fi