FinGym kilpailuista neloisvoitto miehille

FinGym kilpailuista neloisvoitto miehille

12.10. käytiin Myllypurossa miesten FinGym kilpailu ja sen yhteydessä toinen karsintakilpailu Gymnasiadeihin. Emil Soravuo ja Emil Woivalin ottivat karsinnassa kaksoisvoiton. Miro Niemi ja Simos Yiannakou eivät päässeet aivan samoihin joskin pisteet olivat ihan kelpo tasolla. MTV Lajiasiantuntijaryhmä tekee lopulliset valinnat molempien karsintojen parhaiden pisteiden perusteella, joten ihan suoraan ei ketään voida olettaa tulleen nyt valituksi tai jäävän rannalle.

FinGym 6-ottelussa olivat mukana myös seuramme miehet ja kisoista napsahtikin sitten neloisvoitto Oskarin ja Heikin ottaessa kirkkaimmat mitalit. Emilit tulivat hienosti sijoille 3 ja 4 jättäen useita avoimen sarjan osallistujia taakseen.

Tulokset: http://www.voimisteluseurahelsinki.net/jekku-gym-kilpailut/