EsTT järjestää syyslomaleirin 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille 17-18.10.13

EsTT järjestää syyslomaleirin 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille 17-18.10.13

EsTT järjestää jälleen suositun syyslomaleirin 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille torstaista perjantaihin 17-18.10.13.

Tuulimäen salissa ja lähiympäristössä 17. ja 18. lokakuuta on luvassa erilaista voimistelua, temppuilua ja toimintaa.  Leiripäivät aloitetaan klo 9.00 leikkien ja voimistellen Tuulimäen telinevoimistelusalissa. Ruokailun jälkeen rentoudutaan hetki. Torstaina iltapäivällä on ohjelmassa keilailua ja perjantaina sisäliikuntaa muualla. Liikuntamuodosta ilmoitetaan myöhemmin. Päivä päättyy Tuulimäkeen, jossa on ohjattua toimintaa klo 16.00 asti. Ohjaajat ovat paikalla klo 8.30- 16.30.

Leirille voi osallistua molempina päivinä tai vain yhtenä päivänä. Päivähinta on 38 EUR. Hintaan sisältyvät lounas ja välipala sekä sisäänpääsymaksut. Mukaan kumpanakin päivänä pääsee 32 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ohjaajina leireillä toimivat EsTT:stä tutut ohjaajat.

Vakuutus: Leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus. Seuran jäsenten vakuutus on voimassa Tuulimäen salilla. Leirille osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Varusteet: Telinevoimisteluun sopiva asu (esim. trikoot ja t-paita) sekä muut sisäliikuntaan sopivat vaatteet ohjelman mukaisesti. Lisäksi mukaan on suositeltavaa ottaa juomapullo ja vaihtovaatteet.

Mainitsethan mahdollisesta erityisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä.

LEIRILLE ILMOITTAUDUTAAN JÄSENREKISTERIN KAUTTA 1.10.13 klo 10 alkaen. Jäsenrekisterin linkki on sivun yläkulmassa.

PERUUTUKSET:
Ilmoittautumiset ovat sitovia. Leirilaskut lähetetään sähköpostitse 2 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Leirimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja leireistä leirit@espoontelinetaiturit.fi tai puh. 050-350 6100