Tramppa haki Portugalista mitaleita

Tramppa haki Portugalista mitaleita

Espoon telineitaitureiden tytöille joukkuepronssia Portugalista Trampoliinivoimistelun kansainväliset kisat järjestettiin 3.-7.7. Potrugalissa Santarémissä. Kilpailusuorituksia tehtiin sekä trampoliinilla että DMT eli tuplaminitrampoliinilla (“demi”). Espoon telinetaitureiden tytöt, Salla Tamper, Oona Eskola ja Saana Salli ylsivät hienosti tyttöjen U14 luokassa sekä trampoliinin ja DMT:n joukkuekilpailuissa pronssille. Trampoliinilla Oona Eskola sijoittui yhdeksänneksi jääden finaalipaikasta vain 1.01pisteen päähän. Salla Tamperin sijoitus oli kahdestoista. Saana Salli sijoittui sijalle 24. Ada Nyyssönen sai tyttöjen U12 luokassa kummatkin sarjat suoritettua ja sijoitus oli 25. Poikien U12 sarjassa Teppo Kiviniemi sijoittui sijalle 19. Tepon kohtaloksi koitui ensimmäisen sarjan keskeytys. Tyttöjen junioriluokassa Rikka Saariaho jäi luokassaan viimeiseksi epäonnistuttuaan toisessa sarjassaan heti ensimmäisen liikkeen jälkeen.

Salla Tamper ylsi upeasti tyttöjen DMT:n U14 sarjan finaaliin. Sallan sijoitus alkukilpailun jälkeen oli seitsemäs, pistein 59.900. Tulos uupuu vain 0.9 pistettä kansainvälisen voimisteluliiton (FIG) WAGC:n (World Age Group Competitions) näyttörajasta. Finaalissa Salla sijoittui lopulta kuudenneksi. Sallalla oli hmahdollisuus kiriä jopa pronssille, mutta riskillä otettu ensimmäinen sarja epäonnistui hieman.

Lisätietoa kilpailusta: www.scalabiscup.com