Salmi, Sileoni, Soravuo ja Yiannakou mitaleille Nuorten PM kisoissa

Salmi, Sileoni, Soravuo ja Yiannakou mitaleille Nuorten PM kisoissa

Simos Yiannakou otti hienosti pronssia hevosella Norjan Elverumissa pidetyissä kisoissa. Emil Soravuo otti puolestaan hopeat sekä permannolla että hypyssä. Hypyssä nähtiin ilahduttava suomalaisten kaksoisvoitto VSK-U:n Rasmus Säämäsen viedessä voiton. Emil Woivalin jäi harmittavasti neljänneksi nojapuilla. 6-ottelussa EsTT:n pojat olivat suomalaisten kärkikaksikko sijoilla 10-11.

Naisten telinevoimistelussa olivat Anna Salmi ja Monica Sileoni finaaleissa puomilla ja permannolla (Anna) sekä nojapuilla (Monica).  Mitaleita ei tällä kertaa tullut yksilökisoissa, joukkueena Suomi otti pronssia. Neliottelussa Anna parhaana suomalaisena sijalla 9 ja Monica sijalla 15.

Tulokset: http://www.gymogturn.no/Nyheter/Sider/ResultaterNordiskMesterskapjr%20.aspx