TeamGym Cup 1. Joensuussa 23.3. toi Extremelle hopeaa

TeamGym Cup 1. Joensuussa 23.3. toi Extremelle hopeaa

Extremen tytöt matkustivat Joensuuhun saakka ensimmäisiin kakkosluokan TeamGym-kilpailuihinsa. Reissuun lähdettiin jo perjantai-iltana kilpailujen tiukan aikataulun vuoksi. Kokeilut alkaisivat Joensuun urheilutalolla lauantaina jo kahdeksalta aamulla. Puuttuvan aamupalan ja muiden hotellikommellusten jälkeen voimistelijat olivat virkeinä ja lämmittelemässä matolla sovittuun aikaan.

Kokeilukierros antoi jo odottaa, että päivästä voisi tulla hyvä. Ensimmäisenä Extremellä oli suoritusvuorossa volttirata, seuraavana päästiin matolle suorittamaan vapaaohjelmaa. Kilpailu päätettiin trampetilla. Tiukan pisteiden laskun jälkeen jaettiin palkinnot. Extreme kuulutettiin palkintoriviin toisena ja tytöt ja poika saivat kaulaansa hopeiset mitalit. Voiton vei Joensuun Katajan joukkue yhden pisteen erolla. Extremen riemu oli suuri ja valmentajat olivat suoritukseen oikein tyytyväisiä.

Lounastankkauksen jälkeen voimistelijat ehtivät vielä kannustamaan Electrics-joukkuetta 3. luokan kilpailussa vapaaohjelman ajaksi ennen junan lähtöä. Junamatka meni mukavasti ja Helsingissä oltiin aikataulun mukaisesti illalla.

Kisasuorituksesta jäi hyvä mieli ja tästä onkin hyvä jatkaa kisakautta TeamGym Cupin toisiin kisoihin Jyväskylään 13.4.

Teksti: Katja Riuttu-Sillanpää Kuva: Maria Tikkala