Uusia valmentajia NTV ja MTV valmennukseen ja edistyneille harrastajille

Uusia valmentajia NTV ja MTV valmennukseen ja edistyneille harrastajille

EsTT:n riveihin on syksyn aikana liittynyt Valeriy Dyeliverov Kuusikon Urheilijoista. Hän on valmentanut seurassamme toistaiseksi aikuis- ja oheisryhmiä. Valeriy on uransa aikana valmentanut poikien vaativia kilparyhmiä ja on kuulunut maajoukkuetason NTV valmennustiimiin KuusuU:ssa.

Tammikuun alusta seuraan liittyy Konstantin Antonov Islannista. Hänellä on kokemusta NTV, MTV, TeamGym ja Trampoliinin kilparyhmien valmentamisesta. Konstantin on toiminut Eestissä nuorten MTV maajoukkuevalmentajana.

Valeriy ja Konstantin tulevat vahvistamaan NTV kilparyhmien valmennusta. He tulevat osallistumaan erityisesti avustusta vaativiin tehtäviin. Tunti- ja ryhmäsuunnitelmat ovat työn alla ja julkistetaan joulukuun aikana.

Tammikuun alusta Valeriy aloittaa uuden MTV kilparyhmän valmennuksen yhdessä Lina Kirmeksen kanssa.

Seura tulee perustamaan kysyttyjä 2-3 krt viikossa harjoittelevia tehoryhmiä sekä pojille että tytöille. Sekä Valeriy että Konstantin tulevat vetämään näitä uusia tavoitteellisesti harjoittelevia ryhmiä.