Trampoliinissa hyvä vauhti päällä

Trampoliinissa hyvä vauhti päällä

Espoon Bounce järjesti syksyn toiset luokkakilpailut trampoliinivoimistelussa Ruusutorpan koululla. Telinetaitureista kilpailuun osallistui seitsemän voimistelijaa.

Kilpailuissa EsTT:n ylemmän luokan, 3- ja 4-luokan hyppääjin piti kokeilla, josko nuo vaikeammat sarjat saisi kisaoloissa tehtyä, mutta kokeilun aikana huomattiin että kisatramppojen jouset olivat jo löystyneet sen verran, ettei noita siellä nähty.

Kilpailut  aloitti tyttöjen ja poikien 3-luokat. Tyttöjen osalta EsTT:n Oona Eskola voitti sarjan ylivoimaisesti yli neljän pisteen erolla hopeaa saavuttaneeseen Bouncen hyppääjään. Poikien sarjassa vasta 10-vuotias Teppo Kiviniemi sijoittui ensimmäisessä 3-luokan kilpailussa pronssille. Tepon piti kokeilla omavalintaisella kierroksella kahden tuplan sarjaa, mutta sen aika ei ollut vielä.

4-luokan nuorten kilpailuissa Salla Tamper sijoittui hienosti hopealle, jättäen taakseen PM-pronssimitalistin taakseen. Sallan oli tarkoitus kokeilla neljän tuplan sarjaa omavalintaisella kierroksella, mutta kun nuo trampat ei nyt sitten olleetkaan niin hyviä (ei saatu tarpeeksi korkeutta). Juniori luokassa Riikka Saariaho parantaa kisa kisalta suoritustaan, ollen kuitenkin vielä pronssilla. Tyttöjen päätavoite on kuitenkin ensivuoden SM-kilpailut ja niihin sarjojen hionta alkaa nyt.

Alemmissa 1- ja 2-luokissa kilpaili kolme EsTT:n voimistelijaa. Parhaiten heistä sijoittui 1-luokassa Aada Sohlberg, neljännellä sijalla. Aadan sarjat alkoivat lähennellä jo kasin arvostelupisteitä. Aada hävisi pronssin vaivaisella 0.219 pisteellä. Oona Sohlberg sijoittui kymmenenneksi. Ellen Nordlund jäi sijalle 13. mutta sarjana Ellenin hypyt olivat jo paljon parempia kuin ennen, kiitos tyttöjen edistymisestä kuuluu myös heidän valmentajalleen, Anne Laineelle.
Ensi vuonna ei 1- ja 2-luokissa lasketa enää lentoajasta pisteitä mukaan, sillä luokissa on huimia koko ja painoeroja. Näistä kärsii juuri pienikokoiset kuten Ellen.

Kiitos voimistelijoille hienosti menneistä kilpailuista. Matka ensivuoden uusiin sarjoihin ja luokkiin alkaa.

Tramppa.NET lähetti kisoista LIVE-lähetystä kolmella kameralla, joita voi näin jälkikäteen käydä ihailemassa.
Tarkemmat tulokset ja kuvat sekä tulokset on nähtävissä Tramppa.NET sivuilla.

http://www.tramppa.net/?p=2915