EsTT NTV joukkue vahvana Mälär Cupissa – Oskar MTV juniorien ykkönen

EsTT NTV joukkue vahvana Mälär Cupissa – Oskar MTV juniorien ykkönen

EsTT;n nuori NTV joukkue osallistui menestyksekkäästi perinteiseen MälarCupen kilpailuun Tukholmassa 3-4.11.2012. Tänä vuonna kilpailuihin osallistui seurajoukkueita Ruotsista, Suomesta, Tanskasta ja Norjasta. Joukkuekisassa seuran tytöt (Riina Kaleva, Monica Sileoni, Anna Salmi, Jenni Grönroos ja Maria Misukka) ottivat hienosti 6:n sijan 16:ta joukkueen joukossa.

Joukkuekisan yhteydessä kisattiin myös henkilökohtainen neliottelu nuorten (alle 13v.), juniorien (13-15v.) ja seniorien (16v. ->) sarjoissa. Kisaajia oli mukana ilahduttavan runsaslukuinen määrä (84). SM-kisoissakin pärjännyt Anna Salmi oli yksilökisassa seuran vahvin ollen juniori sarjan kuudes. Myös Monica Sileoni onnistui juniori sarjassa mainiosti sijoittuen tiukassa kisassa yhdenneksitoista. Nuorten sarjassa Riina Kaleva oli paras suomalainen saavuttaen seitsemännen sijan. Yksilökisassa olivat mukana kaikilla telineillä myös Lotta Pietilä ja Inka Mäkinen. Valmentajina toimivat Kira Griguich ja Maxim Podobed sekä tuomarina Outi Leiste-Sauvonsaari.
Sunnuntaina käytiin telinefinaalit joihin pääsi mukaan kunkin ikäluokan neljä parasta per teline. Telinefinaaleissa Anna oli mukana sekä hypyssä että permannolla ja saavutti hopeaa molemmilla telineillä. Jenni otti myös hienosti finaalipaikan hypyssä mutta ei tällä kertaa yltänyt mitaleille.

MTV junioreissa Oskar otti 6-ottelun voiton lisäksi permannon, hevosen, nojapuiden ja renkaiden kullat.

Tulokset:

http://www.malarcupen.se/Results2012.html

Videokuvaa:

http://new.livestream.com/accounts/1876694/events/1652076/videos/5696953?query=m%C3%A4lar%20&cat=video