NTV menestystä kotisalista 28.10.2012

NTV menestystä kotisalista 28.10.2012

Ennätysmäärä  (307 ) voimistelijaa osallistui B-F luokan kilpailuihin Tuulimäessa, Espoossa 28.10.2012. Erityisen ilahduttavaa oli runsas osanotto C-E luokkiin.

Kisat saatiin vedettyä läpi aikataulussa; vain noin varttitunti oltiin tavoiteaikaa jäljessä päivän päätyttyä. .  Joitain suorituspaikkoja oli tuplattu aiempiin kisoihin verrattuna ja tuomaritoiminta oli kerrassaan ripeää.

EsTT:n tytöt osallistuivat 75:n voimistelijan voimin kaikkiin luokkiin (pl B-lk vanhemmat). Ja millä menestyksellä! B-luokan nuoremmissa 3 voimistelijaa top-10:ssä, C lk nuoremmat neloisvoitto, C-lk vanhemmat hopeaa, D-lk nuoremmat kaksoisvoitto ja top-10:ssä neljä, D-lk vanhemmat 2 top-10:ssä, E-lk telinekohtaisissa yksi kulta ja hopea, F-lk mitaleita joka telineeltä.

Suurkiitokset osallistujille, tuomareille, vanhemmille ja vierailijoille hyvähenkisestä tapahtumasta.

Tulokset