Miehille 6-ottelun hopeaa ja pronssia, telinefinaaleista myös kultaa

Miehille 6-ottelun hopeaa ja pronssia, telinefinaaleista myös kultaa

Heikki Niva otti hopeaa ja Oskar Kirmes pronssia Miesten telinevoimistelun 6-ottelun SM-kisoissa 27.10. Milo Siivonen saavutti kuudennen sijan, vaikka sairastelultaan ei ollut varma osallistumisestaan otteluun. VSH:n Kasper Holopainen otti kultaa pisteen erolla.

Heikki lähti tekemään hieman helpotettua sarjaa kunnon ollessa vielä rakentamisvaiheessa meneillään olevan asepalveluksen vuoksi. Normaali suoritus olisi riittänyt voittoon, mutta virheet renkailla veivät kaksi turhaa pistettä. Vire on kuitenkin noususuuntainen ja näyttävyys on palaamassa Heikin suorituksiin.

Oskar osallistui ensimmäisiin SM-kisoihinsa ja otti pronssia. Hänelläkin olisi ollut mahdollisuuksia parempaan, alun kilpailujännitys ensimmäisellä telineellä – hevosella – kostautui  turhana putoamisena. Muutoin Oskarin sarjat ovat jo hioutuneet varmoiksi ja telinefinaaleista on lupa odottaa lisää menestystä.

Telinefinaaleissa Heikki voitti nojapuut. Lisäksi Oskar sai renkailla pronssia sekä rekillä ja nojapuilla hopeaa. Muista sijoituksista on syytä nostaa esiin Milo Siivosen neljäs sija renkailla.

Yle areena sunnuntai (Telinefinaalit)

http://areena.yle.fi/tv/1682241

Yle areena lauantai (Ottelut ja karsinta)

http://areena.yle.fi/tv/1681887

Tulokset

http://www.voimisteluseurahelsinki.net/new_page-192147/tulokset/

http://www.voimistelu.fi/?x82360=4877748