EsTT:n trampoliinivoimistelijoilla menestystä omista kisoista!

EsTT:n trampoliinivoimistelijoilla menestystä omista kisoista!

EsTT:n tytöt ja pojat osallistuivat seitsemään eri luokkaan ja toivat niistä kaiken kaikkiaan myös seitsemän mitalia. Tyttöjen 1-luokassa sisarukset Aada ja Oona Sohlberg sijoittuivat sijoille seitsemän ja kahdeksan. 9-vuotias Ellen Nordlund sijoittui sijalle kaksitoista.

Poikien 1-luokassa EsTT:n pojat Samu Uski ja Antti Laakkonen ottivat kaksoisvoiton, kulta Samulle ja hopea Antille. Tyttöjen 2-luokassa Ada Nyyssönen sijoittui yhdeksänneksi. Poikien samaisessa luokassa Teppo Kiviniemi voitti kultaa ylivoimaisesti, liki viiden pisteen erolla seuraavaan.

3-luokassa EsTT:llä ei poikia vielä ole, mutta tytöt Saana Salli ja Oona Eskola ottivat kaksoisvoiton myös liki viiden pisteen erolla pronssimitalistiin. Kummatkin tytöt tulevat kilpailemaan seuraavissa kilpailuissa 4-luokassa. Tähän luokkaan nostettu, Salla Tamper kilpaili hiukan helpotetulla toisella sarjalla nilkan ongelmien takia. Salla sijoittui silläkin hienosti kolmanneksi.

Juniori-tyttöihin noussut Riikka Saariaho kilpaili ensimmäistä kertaa tässä luokassa. Riikka ei pystynyt haastamaan Bouncen Estrea Wiggerssiä. Riikan toinen sarja keskeytyi seitsemännen liikkeen jälkeen. Riikalle kuitenkin hopeamitali palkinnoksi. Pronssille jäi Bouncen Isa Hietala.

TULOKSET

Tästä on hieno jatkaa kohti seuraavia kilpailuita (3.11.12 Bouncen kisat) ja päätavoitetta vuoden 2013 SM-kilpailuita. Haluan kiittää kaikkia, kilpailuiden järjestelyihin osallistuneita vanhempia hienosta työstä, sekä kaikkia voimistelijoita hienoista suorituksista. Unohtamatta tietenkään muita vapaaehtoisia, ilman teitä, kaikki olisi vaikeampaa, kiitos!

Ensi keväänä uudestaan!

teksi: Tapani Ikonen
kuvat: Jarkko lahtinen