Kilpatyttöjen kesäleiri Riikassa 30.7.–3.8.2012

Kilpatyttöjen kesäleiri Riikassa 30.7.–3.8.2012

Kilpavoimistelijatyttöjen perinteinen kesäleiri pidettiin tämän vuonna Latviassa. Mukana oli 50 voimistelijaa, valmentajaa ja huoltajaa.

Tässä voimistelijoiden ajatuksia leiristä:

”Leiri oli todella hauska!”
”Leirillä oli kuitenkin super hauskaa!!!! <3”
”Treenit menivät hyvin ja uskon että kaikilla oli tooosi HAUSKAA!!<3”
”Treenit oli kivat mutta aika rankat. Varsinkin tiistain ja keskiviikko, jolloin oli lenkin lisäksi kolme treeniä päivän aikana.”
”Treeneissä olimme välillä väsyneitä, sillä jouduimme heräämään aikaisin aamulenkille. ”

”Salilla oli hyvä tramppa ja ilmarata. Sali oli hieno ja puhtaampi kun kotisali 😉 Telineet olivat treenisalissa hyvät ja ilmarata teki kivaa vaihtelua permanto treeneihin. :)”

”Päivä Akvapark-vesipuistossa ja shoppailemassa oli tosi kiva! Me vietimme mahtavaa aikaa siellä. Euroopan suurimmassa vesipuistossa oli tosi hyviä ja hurjia liukumäkiä.”
”Vesiliukumäkiä oli paljon mutta aika senkuin kävi vähiin.”
” Vesipuistoretken jälkeen meidän olisi pitänyt mennä rannalle mutta kaikki olivat jo niin innoissaan luvatusta shoppailureissusta Spiceen etteivät pysyneet housuissa! Kauppakeskus Spicessä oli hyviä kauppoja. Melkein kaikki kuitenkin ostivat jotain!”

”Opittiin uusia liikkeitä ja uskallettiin tehdä vanhojakin. Valmennuskin oli hyvää:)”
”Opittiin leiril kaikkee uutta ja hauskaa, ja kiitos siitä kuuluu kaikille kivoille valmentajille jotka meitä opetti.”

”Ruoka oli hyvää ja jälkkäriäkin oli. Oli todella outoa, kun ruuaksi oli nakkeja, ranskalaisia, jms. Huoneet olivat siistejä mutta todella kuumia. Jotkut saivat onneksi tuulettimet;)”

”Sitten kun oltiin oltu jo viikko Riikassa oli ihanaa taas päästä omaan kotiin. No joka tapauksessa oli ihan sika kiva leiri!!!! ”

”P.S. Olisi kiva tulla ensi vuonna uudestaan <3”