Tervetuloa voimistelemaan!

Tervetuloa voimistelemaan!

Harrasteryhmien kausi alkaa viikolla 34 (20.8-), poikkeuksena Vanttilan koulun trampoliiniryhmät, jotka alkavat vasta viikolla 35 (27.8-).

PELISÄÄNNÖT, harrasteryhmien voimistelijoille, vanhemmille ja ohjaajille.

Voimistelijan varusteet
Shortsit/trikoot, t-paita, ei jalkineita. Ei liehuvia helmoja eikä isoja t-paitoja. Korut ja kellot kannattaa jättää kotiin. Vesipullo mukaan.

Tunnit Tuulimäessä
Ohjaaja hakee voimistelijat tunnin alussa pukuhuoneesta ja tuo heidät sinne takaisin tunnin päätyttyä. Lukolliset kaapit sijaitsevat ala-aulassa (pieni, vain arvotavaroille, 50cent) ja pikkusalin käytävässä (50cent). Saliin pääsy vain voimistelijoilla.

Liikennejärjestelyt Tapiolassa ovat muuttuneet, toivomme ennakointia omalla autolla saapuvien osalta. Merituulentien bussipysäkeiltä on ”EsTT” opasteita Tuulimäkeen.

Tunnit kouluilla
Voimistelijat odottavat tunnin alkua salin reunalla. Reput voi ottaa salin reunalle mukaan.

Ryhmien vaihdot
Ryhmien vaihdoista kesken kauden sovitaan koordinaattorien kanssa. Lopetusilmoitus tulee tehdä jäsenrekisterissä ennen kolmatta harjoituskertaa. Tunneilta pois jääminen tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä.

Ilmoittautuminen
Kaikkiin harrasteryhmiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterin kautta, linkki.
Syksyn 2012 kausitiedote on luettavissa EsTT etusivulta. Tiedote sisältää tärkeitä päivämääriä ja harjoitusmaksut. Linkki kausitiedotteeseen.

Harrastekoordinaattoreiden yhteystiedot. Satunnaisista, yhden kerran poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa.

Harjoituspaikkojen osoitteet.