EsTT:n Liikunnalliset kesäleirit 7-12-vuotiaille, ilmoittautuminen alkaa 2.4.12

EsTT:n Liikunnalliset kesäleirit 7-12-vuotiaille, ilmoittautuminen alkaa 2.4.12

Espoon Telinetaiturit ry. järjestää liikunnallisia kesäleirejä.

Luvassa on erilaista temppuilua ja toimintaa Tuulimäen salilla sekä sen lähiympäristössä. Ohjelmaan kuuluu mm. voimistelua, mailapelejä, uintia ja erilaisia urheilulajeja. Jokaiseen leiriviikkoon sisältyy myös päiväretki myöhemmin ilmoitettavaan kohteeseen.

Kesäleirien ajankohdat ja hinnat:
1. Leiri 4.–8.6.2012, hinta 160 EUR
2. Leiri 11.–15.6.2012, hinta 160 EUR
3. Leiri 18.–21.6.2012, hinta 120 EUR (Juhannusviikko)

4. Leiri 30.7–3.8.2012, hinta 160 EUR, peruttu
5. Leiri 6.–10.8.2012, hinta 160 EUR, on vapaita paikkoja

Leiripäivän pituus on klo 9-16.

Mikäli osallistuu useammalle leirille, seuraavan leiriviikon hinta on 130 EUR (juhannusviikko 90 EUR). Perhealennus saman perheen toiselle tai sitä seuraaville leiriläisille on 16 EUR/1 leiri, 29 EUR/2 leiriä ja 42 EUR/3 leiriä.

Leirimaksu kattaa leiriohjelman sisäänpääsyineen sekä lounasruokailun ja välipalan päivittäin.

Paikka:
Leiripäivät alkavat ja päättyvät Tuulimäen telinevoimistelusaliin Tapiolassa. Päivän aikana liikutaan Tuulimäessä sekä lähiseudulla.

Ohjaajat: Ohjaajina leireillä toimivat EsTT:ltä tutut ohjaajat. Ohjaajat paikalla klo 8.30-16.30.

Varusteet: Liikunnallinen asuste ja oma juomapullo. Varusteista ilmoitetaan leiriläisille tarkemmin ennen leirin alkua.  Erityisruokavaliosta tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Mukaan leiriviikoille mahtuu 32 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Leiriläisillä tulee olla oma
tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen tapahtuu allaolevista linkeistä ALKAEN 2.4.12 klo 10

A) Huoltaja, joka on jo aiemmin rekisteröitynyt EsTT:n palvelun käyttäjäksi ja hänellä on tarvittavat tunnukset,  pääsee ilmoittautumislomakkeeseen  tästä . Linkki lomakkeeseen on nykyään myös jäsenrekisterin sivulla > kuten kauden liikuntaryhmiin ilmoittautuminen.
(Jos tunnukset ovat unohtuneet, ne voi tilata palvelun etusivulta tai info@espoontelinetaiturit.fi Älä rekisteröidy uudestaan.)
B) Mikäli huoltaja ei ole vielä rekisteröitynyt, siirry tästä rekisteröitymislomakkeeseen. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saamillaan tunnuksilla huoltaja pääsee sisäänkirjautumaan suoraan ilmoittautumislomakkeeseen.  Rekisteröitymisen voi tehdä valmiiksi ennen ilmoittautumisen avautumista.

Jos leiri on jo täynnä, otamme teihin sähköpostitse yhteyttä 2 päivän kuluessa. Leiriläisille lähetetään sähköpostitse leirikirje viikkoa ennen leirin alkua.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Leirilaskut lähetetään sähköpostitse viikon sisällä ilmoittautumisesta. Leiripaikan voi peruuttaa eräpäivään mennessä ilman kuluja. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@espoontelinetaiturit.fi. Eräpäivän jälkeen perutuista paikoista perimme 50 EUR leirivalmistelukuluja. Leiriviikon aikana tapahtuneet peruutukset hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

Leirin peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän tai seurasta aiheutuneen muun syyn takia, palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan. Asiasta ilmoitetaan osallistujille kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Lisätietoja leireistä leirit@espoontelinetaiturit.fi tai puh. 0503506100