EsTT:n Tapani Ikonen valittiin Trampoliinivoimistelun EM-kisoihin DMT valmentajaksi

EsTT:n Tapani Ikonen valittiin Trampoliinivoimistelun EM-kisoihin DMT valmentajaksi

Trampoliinivoimistelun uusi lajiasiantuntijaryhmä kokoontui kauden ensimmäiseen kokoukseen lauantaina 28.1.

Trampoliinivoimistelun lajiasintuntijaryhmän (LAR) kokouspäätöksiä (28.1.2012)

1) Trampoliinivoimistelun lajiasiantutijaryhmä (LAR) haluaa vahvistaa lajin Voimistelu asema- ja arvitoimintaa. Ko. toiminnot halutaan mukaan lajin kilpailu- ja tuomarikoulutus kokonaisuuteen.

2) LAR aikoo kehittää trampoliinivoimistelun valmennusjärjestelmää vuonna 2012. Tavoitteena on laajentaa leiritoimintaa laajemmalle kohderyhmälle ja lisätä lajin näkyvyyttä muiden lajien harrastajille.

3) Päätettiin koota urheilijan urapolku vuoden 2012 aikana työkaluksi valmentajille ja urheilijoille.

4) Päätettiin jatkaa 2.tason koulutuksen kehitystyötä yhdessä lajikouluttajien kanssa.

5) Päätettiin järjestää SM-kilpailut luokkakilpailujen yhteydessä 5.5. Espoossa. Järjestävänä seurana toimii Bounce Espoo.

6) Päätettiin EM-kilpailujen delegaatiosta. Valmentajiksi kilpailuun lähtee Henna-Riina Nurmi (TRA) ja Tapani Ikonen (DMT). Tuomariksi lähtee Emma Suomalainen. Suomi on hakenut poikkeuslupaa vain yhden tuomarin lähettämiseksi ja päätöksestä riippuen delegaation kokoonpanoon joudutaan mahdollisesti tekemään vielä muutoksia. Delegaation johtaja varmistuu myöhemmin.

7) Lajiasiantuntijaryhmän puheenjohtaja Susanna Tuuras valitsi vastuualueekseen koulutustoiminnan. Näin ollen Heléne Javén vastaa harraste- ja seuratoiminnasta. Tapani Ikosen vastuualueena on kilpailutoiminta, Marleena Rantasella valmennus- ja Emma Suomalaisella tuomaritoiminta.

Lisäksi lajiasiantuntijaryhmän kokouksessa vieraili hallituksen edustaja Katja Anoschkin kertomassa hallitustyöskentelystä.

Seuraava lajiasiantuntijaryhmän kokous on 14.3.

lisätietoa voimistelu.fi