Maxim Podobed EYOF 2013 valmentajaksi

Maxim Podobed EYOF 2013 valmentajaksi

2013 EYOF projekti (European youth olympic festival, Utrecht 14-19.7.2013)

EYOF tuomariksi on nimetty Jonna Salonen.
Jonna jatkaa arvokasta panostaan jo kolmannen EYOF -projektin parissa.

EYOF valmentajiksi on nimetty Maxim Podobed ja Maija Kyllönen.

Valinnalla halutaan varmistaa laadukas ja tuloksekas valmennus EYOF -projektissa, sekä nostaa uusia vastuuvalmentajia liiton valmennustehtäviin. Molemmilla valituilla on näyttöä jo saavutetuista tuloksista minori- ja junioritasoilla. Valintaa tehdessä hakijoiden motivaatiota, halua kehittyä ammattivalmentajina, sekä valmiutta tiimityöskentelyyn, pidettiin tärkeinä kriteereinä.

Onnittelut valitulle tuomarille ja valmentajille – tästä se työ vasta alkaa!

Satu Murtonen  |  Lajipäällikkö, Naisten telinevoimistelu
**********************************************************************

2013 EYOF valmennusprojektiin on valittu 14 vuosina 1998 ja 1999 syntynyttä voimistelijaa maajoukkuelinjalta. Ryhmä leireilee säännöllisesti seuraavat puolitoista vuotta ja päätavoitteena on osallistuminen European Youth Olympic Festivaliin, EYOF Utrechtissa, Hollannissa 14.–19. heinäkuuta 2013.

EsTT:stä ryhmässä ovat mukana Lotta Pietilä, Monica Sileoni ja Anna Salmi. Tyttöjen valmennuksesta vastaavat Maxim Podoped ja Minna Kurronen. Tytöt aloittavat leireilyn tammikuussa Kuortaneella yhdessä 1997 syntyneiden maajoukkuerinkiläisten kanssa.