Ihan ekat kisat, Liikuntamylly 14.5.2011

Ihan ekat kisat, Liikuntamylly 14.5.2011

Ihan ekat kisat, Liikuntamylly 14.5.2011

Tainan esikilpa 1-ryhmän ensimmäisen kisapäivän aamu valkeni aurinkoisena, mutta tuulisena ja koleana. Joka tyttöä taisi vähän jännittää odotettu tapahtuma: yhdelle ei maistunut aamiainen, toinen ei ollut saanut unta, kolmas puhua pulputti, lopuilla oli muuten vain perhosia vatsassa. Koko joukko oli kuitenkin koossa Alppilan salamien järjestämissä kilpailuissa Liikuntamyllyssä sovittuun aikaan. Lämmittely alkoi saman tien ja pian oltiinkin jo itse asiassa ja aloitettiin kisat alkumarssilla. Kaikkien tyttöjen maskotit osallistuivat reippaaseen menoon.

Ensimmäisenä B-luokan kisassa suoritettiin permanto. Hyviä pisteitä alkoi ropista saman tien ja mikä tärkeintä: kaikki muistivat sarjansa. Permannon jälkeen kilpailu alkoi edetä nopeasti ja vuorossa oli hyppy. Teline osoittautui hieman edellistä haastavammaksi, mutta kaikki suorittivat silti osuutensa mallikkaasti. Myös nojapuut olivat vähän vaativampi teline suoritettavaksi, mutta silti tyttöjen pisteet pysyivät todella hyvinä. Neljäntenä ja viimeisenä telineenä oli tarjolla puomi. Taas pääsivät tytöt hienoille pisteille ja jo nähtiin tyttöjen kasvoilla leveitä hymyjäkin.

Valmentaja Taina Teräs oli asettanut ensimmäisten kisojen tavoitteeksi kisakokemuksen kartuttamisen ja sen, että kaikki muistaisivat sarjat. Tavoite toteutui yli odotusten. Yksikään sarja ei unohtunut ja sijoitukset olivat kuin kokeneilla kilpailijoilla. Vanhempien tyttöjen sarjassa Sara Seppälä suorastaan räjäytti pankin sijoittumalla ensimmäiseksi. Ensimmäinen sija ensimmäisissä kisoissa ei varmasti kuulunut sen enempää valmentajan kuin valmennettavankaan suunnitelmiin, mutta niin siinä vain kävi.

Kaikki tytöt menestyivät hyvin, mutta Sara ansaitsi kyllä joka halauksen ja onnittelun. Hyvä tytöt! Tästä on hieno jatkaa kisauraa jo ensi viikonloppuna.