Tyttöjen kisakausi jatkui hienosti 9.4.2011

Tyttöjen kisakausi jatkui hienosti 9.4.2011

Tyttöjen kisakausi jatkui hienosti Liikuntamyllyssä STVK;n kisoissa. Helsingin Liikuntamyllyssä oli lauantaina 9.4 vilkasta, kun yli kaksisataa voimistelijaa esitti taitojaan. Espoolaistyttöjä oli kisassa mukana yli 30. Aamulla kisan aloittivat sekä B, C että D-luokan voimistelijat. Noin 150 voimistelijan kisatessa yhtä aikaa nousi tunnelma kattoon heti alkumarssin käynnistyessä.

EsTT:n Jolanda Javne sijoittui B-luokan kisassa hienosti kuudenneksi V-kategorian pisteillä. Nousupisteet (IV-kategoria) B-luokassa saavuttivat myös Katariina Kekoni ja Janina Wikman.

C-luokassa luokkanousut eli kategorian- IV pisteet saivat Lilian Langenskiöld, Kia Koponen ja Iida Silvola.

D-luokan kisassa Monica Sileoni voimisteli tasaisen varmasti kaikilla telineillä ja sai kaulaansa hienosti hopeamitalin (V-kategorian pisteet). Kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat myös ensimmäisissä D-luokan kisoissaan voimistelleet Enni Kettunen (5.sija/ kategoria IV) ja Tira Kuitunen (10.sija/ kategoria III)

Iltapäivällä kisattiin E-luokassa telinekohtaisista mitaleista ja maajoukkuelinjan 2-3 luokissa neliottelu.
E-luokan permantokisassa hopeaa Espooseen toi Inka Mäkinen. Harmittavan tulospalveluvirheen takia hopeamitali toimitetaan Inkalle jälkikäteen. Permannolla onnistuivat mainiosti myös Aino Kytömäki (7.sija) ja Nea Korhonen (10.sija). Inka saavutti vielä hienosti neljännen sijan hypyssä ja oli puomikisan yhdeksäs. Puomilla neljänneksi taituroi Nea Korhonen ja nojapuukisan kahdeksas oli Lotta Turunen.
Maajoukkuelinjalla kisa käytiin espoolaisten ja isäntäseura STVK:n välillä. 2-luokan kisan voitti selkeästi EsTT:n Ella Kettunen, joka sai kaikilta telineiltä hyvät pisteet (yli 8,0) ja saavutti nousupisteet 3- luokkaan. Kisan kolmanneksi voimisteli Riina Kaleva, jonka rekkisarja oli todella hieno (pisteet 8,85). Kolmosluokassa voiton vei EsTT:n Anna Salmi. Anna onnistui parhaiten hypyssä (8,7) ja permannolla (8,2). Hopea ja pronssimitallista käytiin tiukkaa kamppailua Salla Tamperin ja Hanna Kekäläisen kesken. Tällä kertaa Salla keräsi 0,1 pistettä enemmän ja sai kaulaansa hopeamitalin.

Illan F-luokan kisassa oli mukana kolme EsTT:n tyttöä. Parhaat espoolaissuoritukset nähtiin nojapuilla ja puomilla. Jenni Grönroos oli puomikisan kahdeksas ja Maria Misukka yhdeksäs. Maria voimisteli lisäksi nojapuilla kymmenenneksi.

TULOKSET

Onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille !