Tyttöjen merkkisuorituksen mitalit 9.4.11

Tyttöjen merkkisuorituksen mitalit 9.4.11

Lauantaina  lähes 100 voimistelijaa osallistui pronssimerkkisuoritukseen Leppävaaran palloiluhallissa. Nyt saimme nauttia 1,5 vuoden ahkeroinnin tuloksista ja onnistuneiden suoritusten lisäksi jaettiin myös mitaleja. Oli ilo huomata, että kaikki mitalistit olivat tällä kertaa harrasteryhmistä.

Nicola Liesjoki
Kia Komulainen
Lotta Särkilahti
Henni Sirkka
Tuuli Rasimus

Oikein paljon onnea kaikille Pronssimerkin suorittaneille!

Pronssisuoritusten jälkeen 30 voimistelijaa näyttivät taitojaan hopeamerkkisuorituksessa. Hopeamerkin suorittusliikkeet olivat hyvin hallinnassa, joten muutama mitalikin jaettiin lopuksi. Osa hopeamerkin suorittaneista tytöistä tuli harrasteryhmistä. Näin ollen syksyksi perustetaan myös ensimmäinen kultamerkkiryhmä.

Seidi Pohja
Inka Antikainen
Mona Eväsoja
Sonja Tynnilä
Sara Loikas
Jasmin Honka

Oikein paljon onnea kaikille Hopeamerkin suorittaneille!

Paljon onnea myös ohjaajille ja valmentajille hyvästä työstä.

Kaikkien harrastajien tulee ilmoittautua jäsenrekisterin kautta syksyn ryhmiin, ilmoittautuminen alkaa 17.5.

 

EsTT, tyttöjaosto, Shahlan Nmiq