Tule tutustumaan TeamGymiin 24.2.11 klo 10 tai klo 17!

Tule tutustumaan TeamGymiin 24.2.11 klo 10 tai klo 17!

Hei,

EsTT järjestää mahdollisuuden kaikille voimistelijoilleen päästä kokeilemaan TeamGymiä eli TG:a hiihtolomalla. TG on hauska ja haastava joukkuelaji, jossa telineinä ovat volttirata, trampetti ja tanssillinen vapaaohjelma.

Kaikille avoin TG-päivä järjestetään torstaina 24.2 Tuulimäessä. Harjoitusajoissa on kaksi vaihtoehtoista ryhmää: klo 10.00 ja klo 17.00, harjoituksen kesto on 3h. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta, mistä löytyy ryhmät TG-päivä aamu ja TG-päivä ilta. Tapahtuma on voimistelijoille maksuton. Ilmoittautumislinkki.

Kokeilupäivän jälkeen lajista kiinnostuneet voivat siirtyä harrastamaan lajia seuran TG-ryhmiin, jos vain haluavat. Lisätietoja saa osoitteesta maria@espoontelinetaiurit.fi

Tervetuloa kaikki kokeilemaan uutta lajia!

Terveisin,
Maria Pöyhönen
TG-vastaava
044 338 9868