EsTT:n tyttöjä valittiin Svolin NTV Minoriryhmään

EsTT:n tyttöjä valittiin Svolin NTV Minoriryhmään

 

Minoriryhmällä tarkoitetaan alle juniori-ikäisten tyttöjen esimaajoukkuetoimintaa, vuonna 2011 ikäluokkia 1998-2001. Ryhmä leireilee Kuortaneella neljä kertaa vuodessa, 4 päivää kerrallaan. Tavoitteena on antaa valmiuksia oikeaoppiseen päivittäisvalmennukseen, opettaa ja valmistaa nuoria voimistelijoita maajoukkueleiritoimintaan, kehittää valmentajien, tuomareiden ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyötä sekä tarjota valmentajakoulutusta ja kokonaisvaltaisen valmennuksen ymmärtämistä.
 
EsTT:stä ryhmään kuuluvat vuonna 2011 seuraavat voimistelijat;
Riina Kaleva
Hanna Kekäläinen
Ella Kettunen
Lotta Pietilä
Anna Salmi
Salla Tamper
 
Onnittelut tytöille ja valmentajille !

MINORIT 2011

 

Linkki SVOLIN minorit 2011 sivulle.