Liikunnan iloa kaikille – EsTT!

Liikunnan iloa kaikille – EsTT!

Espoon Telintaitureilta löytyy ryhmiä koko perheelle.

Seuralla on 153 kpl erilaista ryhmää. Harjoituspaikkoja on useita. Tuulimäen telinesalissa Tapiolassa ryhmiä toimii viikottain jokaisena viikonpäivänä alkuillasta aina iltamyöhään asti, viikonloppuisin myös päiväaikaan.  Muita paikkoja ovat Rastaalan, Ruusutorpan, Jalavapuiston ja Laurinlahden koulut.

Ryhmien listaukseen voit tutustua tästä.
Tarkat tiedot vapaina olevista paikoista näkyy parhaiten jäsenrekisterin ilmoittautumispalvelusta.

Ilmoittautumisten alkaessa 3.1.11 on vapaita paikkoja joka lajin kaiken tasoisissa ryhmissä.

Kevään aikana aloitamme myös uusia ryhmiä, kuten yli 50-vuotiaille oma IkäMoto50+ ryhmä ja Vaippaikäisten Vauhtirata – tunnit. Osallistuminen näihin ryhmiin on joustavaa, viikoittain voi valita tuleeko mukaan maanantaisin vai keskiviikkoisin. Aikuiset voivat päättää työviikon perjantaisin Telinecircuittiin.

Parkour ja Freerunning tunnit polkaistaan käyntiin kevätkaudella ja lajien harrastajilla on uudet temput hallinnassa kun kevät koittaa.

Uusien ryhmien tuntikuvauksiin voi tutustua vasemman palkin lajikohtaisista linkeistä.

Taitoa ja tekniikkaa tarjoamme myös golffareille sekä lumilajien harrastajille. Myös muiden lajien ryhmät voivat tiedustella räätälöityjä oheislajiharjoituksia kevätkaudeksi. Yhteydenotot estt (a) espoontelinetataiturit.fi 

 
Yhteystiedot
Harjoitusmaksut

Rekisteröitymis – ja ilmoittautumisohjeet
Harjoituspaikkojen osoitteet

LIIKUNNAN ILOA KAIKILLE!