Tyttöjen merkkisuorituspäivät ovat ti 14.12./ PRONSSI ja ke 15.12./HOPEA, muista ilmoittautua, lisätietoja

Tyttöjen merkkisuorituspäivät ovat ti 14.12./ PRONSSI ja ke 15.12./HOPEA, muista ilmoittautua, lisätietoja

Tyttöjen harrastevoimistelijoiden MERKKISUORITUSPÄIVÄ järjestetetään Tuulimäen telinevoimistelusalissa (Itätuulenkuja 9, Tuulimäen väestönsuoja) kahtena peräkkäisenä päivänä:

PRONSSI TIISTAINA 14.12.10 klo 17.30-19.30
HOPEA KESKIVIIKKONA 15.12.10 klo 18-19.30

Tapahtumassa myös esityksiä, buffet sekä varustemyynti.  

Ilmoittautuminen:
Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 10.12. mennessä jäsenrekisterin sivuilla kohdasta > ‘ryhmiin ilmoittautuminen’  valitsemalla voimistelijan nimellä ryhmä johon on osallitumassa. 

Jäsenrekisteriin pääset tästä tai sivun yläkulmasta. (Jos tunnukset ovat unohtuneet, ne voi tilata palvelun etusivulta tai info@espoontelinetaiturit.fi Älä rekisteröidy uudestaan.)

Usein kysytyt kysymykset merkkisuorituspäivästä, vastauksia

PRONSSI tiistaina 14.12.2010
Pronssimerkkisuorituksia arvostellaan klo 17.30-19.30
Telinevoimistelun pronssiryhmissä harjoittelevat tytöt suorittavat pronssimerkkiliikkeitä. Suoritettavia liikkeitä on 10 pakollista ja 5 valinnaista liikettä 10:stä vaihtoehdosta. Kun voimistelija hallitsee kaikki tarvittavat 15 pronssitason liikkettä (suorittaa pronssimerkin), hän voi siirtyä hopea-ryhmään. Ilmoittautuminen avautuu 3.1.2011.
Klikkaa kuvasta SVOLIN pronssimerkkiin.

 

HOPEA keskiviikkona 15.12.2010
Hopeamerkkisuorituksia arvostellaan klo 18-19.30
Telinevoimistelun hopearyhmissä harjoittelevat tytöt suorittavat hopeamerkkiliikkeitä. Suoritettavia liikkeitä on 10 pakollista ja 5 valinnaista liikettä 10:stä vaihtoehdosta. Kun voimistelija hallitsee  kaikki tarvittavat 15 hopeatason liikkettä (suorittaa hopeamerkin), hän voi siirtyä kulta-ryhmään. Ilmoittautuminen avautuu 3.1.201. Klikkaa kuvasta SVOLIN hopeamerkkiin.

 

Asuste:
Hiukset kiinni, niin etteivät häiritse suoritusta. Jumppapuku tai vartalon myötäinen T-paita/toppi
Shortsit tai vartalon myötäiset trikoohousut.

Tapahtuma alkaa yhteisellä lämmittelyllä. Lämmittelyn jälkeen voimistelijat jaetaan eri suorituspisteille. Voimistelijat suorittavat hallitsemiaan liikkeitä kiertäen kaikki osaamansa suorituspisteet. Kullakin voimistelijalla on kaksi suoritusmahdollisuutta per liike. Jos liikkeen suoritus epäonnistuu tai sitä ei vielä voida hyväksyä, voimistelija voi suorittaa liikkeen seuraavilla merkkisuorituspäivillä.

Arvostelu tulee olemaan vaativaa, voimistelijoilta edellytetään siistejä ja hallittuja suorituksia. Kun kaikki 10 pakollista ja 5 valinnaista liikettä on suoritettu, niin voimistelija saa liikesuorituskortin mukaansa. Jos voimistelija ei vielä tällä kertaa saa suoritetuksi merkkiä, hänen suorituskorttinsa jää seuralle talteen seuraavia suorituskertoja varten.

Voimistelija tulee suorittamaan ne liikkeet, jotka hän osaa. Liikkeitä voi olla vain yksi tai useampia. Kaikkien liikkeiden hallitsemiseen voi mennä useampia kausia. Liikkeitä, joita voimistelija ei vielä hallitse/osaa, hän voi suorittaa taas seuraavassa merkkitapahtumassa.

Lisätietoja: tytot@espoontelinetaiturit.fi tai 050-3506100

Tervetuloa mukaan!

Tutustu SVOLIN NTV:n luokkakilpailujärjestelmään, linkki.