Vanhojen harrastajien siirtyminen kevätkaudelle 2011

Vanhojen harrastajien siirtyminen kevätkaudelle 2011

Harrastajien ryhmät jatkuvat keväällä samoilla ajankohdilla ja kokoonpanoilla kuin ovat olleet syksyllä. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Joulukuun aikana lähetetään sähköpostitse ilmoitus ryhmästä sekä kevään harjoitusmaksu. Kausi alkaa viikolla 2 (10.1.11).

JOS VOIMISTELIJA EI HALUA JATKAA KEVÄTKAUDELLA: Paikka tulee perua jäsenrekisterissä 31.12.2010 mennessä. Peruminen onnistuu vasta kun kevään ryhmät on luotu järjestelmään, joulukuun aikana. Paikasta tulee ilmoitus sähköpostiin. (varmista, että peruutat  paikan kevään ryhmästä)

JOS VOIMISTELIJA HALUAA VAIHTAA TOISEEN RYHMÄÄN: Poista paikka vanhasta ryhmästä ja ilmoittaudu uuteen ryhmään. Vapaat paikat näkyvät jäsenrekisterissä jo joulukuussa, mutta ilmoittautuminen alkaa vasta 3.1.11. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan kotisivulla joulukuussa.

JOS VOIMISTELIJA KÄY USEAMMASSA ERI RYHMÄSSÄ: Voimistelijat siirretään järjestelmässä kevätkaudelle ryhmä kerrallaan, jolloin ei nähdä käykö joku useammassa ryhmässä. Joten jokaiselle muodostuu täysimääräinen lasku/ryhmä. Useammasta ryhmästä/viikko annettavan alennuksen saat, kun lähetät laskut laskutus@espoontelinetaiturit.fi, paluupostissa saat yhdistetyn laskun alennuksella.

EsTT Info ja Laskutus, Pia Saranpää