Voimistelun iloa konkari-iltamissa 26.11.2010

Voimistelun iloa konkari-iltamissa 26.11.2010

EsTT:n toiset konkari-iltamat houkuttelivat pikkujouluperjantaina 26.11.10 Tuulimäkeen kymmenkunta entistä tai nykyistä kilpavoimistelijaa ja seura-aktiivia, joista monilla oli päässyt kulumaan useita vuosia edellisistä treeneistä.  Salin uusittuja telineitä, volttirataa ja trampoliinia ihasteltiin ja testattiin, ja vanhojen seurakaverien kanssa vaihdettiin kuulumisia.

 

Telinetaitureiden arkistosta oli Miranda valikoinut koko
joukon vanhoja valokuvia, EsTT:n Uutisia, esiintymisasuja
ja -verkkareita, jotka palauttivat mieleen kaikenlaisia tapahtumia ja ihmisiä vuosien varrelta.

 

 

 

 

Useankaan vuoden tauko ei haitannut vanhojen tuttujen liikeratojen löytymistä, ja onnistumisen elämyksiä saatiin melkoisella tahdilla.  Voltit sujuivat lennokkaasti volttiradalla, rekkijättiläiset pyörivät vaivatta ja renkailla päästiin taas käsinseisontaan.  Voimistelun parhaat puolet muistuivat nopeasti mieleen, ja keho sai taas kunnon harjoitusta.

EsTT:n aikoo jatkossakin järjestää kerran, pari kaudessa konkari-iltamia, jonne ovat tervetulleita kaikki nykyiset ja entiset seura-aktiivit ja kilpavoimistelijat kautta aikojen, 1970-luvulta 2000-luvulle.

Konkari-iltamista kiinnostuneiden henkilöiden toivotaan ilmoittavan sähköpostiosoitteensa seuralle alumni(a)espoontelinetaiturit.fi. /Tapio Lampén.

Käsilläkävely sujui tauonkin jälkeen kuin vettä vaan.

Aku Oja näytti mallia jättiläisistä, reippaasti lainalämsillä!