Tytöillä onnistunut Junnugym kisa Tampereella 20.11.2010.

Tytöillä onnistunut Junnugym kisa Tampereella 20.11.2010.

Kauden päätöskisaan Tampereen Junnugymiin Espoosta lähti kolme joukkuetta; B, C ja E -luokan joukkueet. Päivän aikana kisasi kaiken kaikkiaan 47 joukkuetta kuudessa eri luokassa. Mitaleista käytiin tällä kertaa erityisen tiukkaa taistelua.

B-luokan tytöt tekivät tasaista työtä ja palkintona tästä viides sija. Joukkueessa voimistelivat; Jolanda Javne, Stella Lindfors, Jenna Orpana ja Rebekka Santanen.

C-luokan tytöt ja valmentaja Jenni Pajari

C-luokan joukkue Marja Björkbacka, Enni Kettunen, Kia Koponen, Venla Korhonen, Tira Kuitunen, Lilian Langenskiöld ja Ida Silvola sijoittuivat hienosti neljänneksi ja jäivät vain harmittavat 0,3 pistettä pronssipokaalista.

 

 

 

 

E-luokan hopeajoukkue

E-luokassa tytöt tekivät siistit sarjat ja hankkivat seuralle hopeapokaalin ja kaulaansa hopeamitalit. Kultakin jäi vain 0,3 pisteen päähän. Joukkueessa voimistelivat; Jenni Grönroos, Hanna Kekäläinen, Ella Kettunen, Aino Kytömäki, Marja Misukka, Anna Salmi, Salla Tamper ja Katarina Varteva.

 

 

 

 

 

B-ja E-luokan tytöt

Tulokset