EsTT:n tytöt voimistelivat jälleen hienosti kauden yksilöpäätöskisassa Liikuntamyllyssä

EsTT:n tytöt voimistelivat jälleen hienosti kauden yksilöpäätöskisassa Liikuntamyllyssä

Alppilan Salamien järjestämiin NTV Kilpalinjan kisoihin osallistui lauantaina 13.11 n.300 kisaajaa. Espoon Telinetaitureita kisoissa edusti komea 34 voimistelijan ryhmä. Kisa oli samalla viimeinen katsastus 20.11 käytäviin Junnu Gym joukkuekisoihin jonne Espoosta on lähdössä kolme joukkuetta.

B-luokan 2000 ja aiemmin syntyneiden luokassa kymmenen joukkoon nousivat luokkanousupisteillä Rebekka Santanen (4. V-kategoria), Stella Lindfors (6. V-kategoria) ja Jolanda Javne (10. IV-kategoria).

C-luokan (2000-2003 syntyneet) kisan voitti ylivoimaisesti EsTT:n Tira Kuitunen saavuttaen hienosti kategorian VII. Tira voimisteli kaikilta telineiltä yli yhdeksän pisteet. Nousupisteet C-luokassa keräsivät myös Enni Kettunen (9. V kategoria) ja Lilian Langenskiöld (IV kategoria).

E ja F luokissa kisattiin telinekohtaisista mitaleista omavalintaisin sarjoin. Tällä kertaa E-luokka oli EsTT:n juhlaa sillä mitaleja kertyi komeat kahdeksan. Hypyn kultamitalin saavutti Anna Salmi pistein 12,250 ja pronssille hyppäsi hienosti Ella Kettunen pistein 11,275. Ella keräsi myös nojapuilta loistopisteet 11,80 jolla irtosi telineen kultamitali. Yli yhdentoista pisteille pääsi myös Salla Tamper (11,10) ollen nojapuukisan kuudes. Puomilla EsTT:n tytöt voimistelivat vahvasti ottaen kolmoisvoiton; kultaa Hanna Kekäläinen 11,55, hopeaa Salla Tamper 11,40 ja pronssia Anna Salmi 11,20. Puomimenestystä täydensi vielä Lina Langenskiöldin viides sija pistein 10,70.  Permannoltakin kertyi kaksi mitalia kun Aino Kytömäki ja Anna Salmi jakoivat pronssimitalin pistein 11,65.  F-luokan kisassa oli mukana joukko maajoukkuevoimistelijoita eli taso oli todella kova. Espoolaisista F-luokassa parhaiten menestyivät Maria Misukka puomilla ollen kuudes pistein 11.10 ja samoin Katariina Vartevalle permannolta kuudes sija pistein 11.50.

Jälleen kerran onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienoista suorituksista – tästä on hyvä jatkaa uuteen kauteen !

Tulokset löytyy Alppilan sivuilta, linkki.