EsTT:n konkarit kokoontuivat Tuulimäkeen 23.9.2010

EsTT:n konkarit kokoontuivat Tuulimäkeen 23.9.2010

Ilkka, Iiro, Olli ja Petsku vaihtamassa kuulumisia permannolla, ja harkitsemassa mahdollisesti seuraavalle telineelle siirtymistä.

 Syyskuisena torstai-iltana joukko entisiä ja nykyisiäkin EsTT:n seura-aktiiveja ja kilpavoimistelijoita kokoontui Tuulimäkeen vaihtamaan kuulumisia ja ottamaan taas vähän tuntumaa telineisiin.  Vanhojen salikaverien kanssa vaihdettiin venyttelyjen lomassa kuulumisia ja kilvoiteltiin jälleen käsinseisontakilpailussa, koeteltiin omia nykyisiä rajoja permantoliikkeillä ja -sarjoilla sekä hypittiin minitrampoliinilla voltteja kierteellä tai ilman.

 

 

 

 
Kuulumisistaan tuli kertomaan myös Olli Torkkel, Cirque du Soleil-sirkukseen siirtynyt telinetaituri, joka oli nyt Suomessa lomailemassa ennen syyskauden esitysten alkua. Olli toi salille Cirque du Soleil -esityksensä julisteen.

Myös muutama nuorempi telinetaituri kävi varta vasten tapaamassa Ollia salilla. Kuvassa kättelemässä Leevi Makkonen ja Joona Suila.

 

 EsTT:n aikoo jatkossakin järjestää silloin tällöin konkari-iltamia, jonne ovat tervetulleita kaikki nykyiset ja entiset seura-aktiivit ja kilpavoimistelijat kautta aikojen, 1970-luvulta 2000-luvulle.

Konkari-iltamista kiinnostuneiden henkilöiden toivotaan ilmoittavan sähköpostiosoitteensa seuralle alumni(a)espoontelinetaiturit.fi

  

Ilona tyylittelee konkarien käsinseisontakilpailussa, taustalla Ilkka ja Iiro tyytyvät perinteisempään asentoon.