KILPAILUKUTSU: NTV kilpalinjan luokkakilpailut 10.10.2010 Tuulimäki, Espoo

KILPAILUKUTSU: NTV kilpalinjan luokkakilpailut 10.10.2010 Tuulimäki, Espoo

Aika ja paikka
Sunnuntai 10.10.2010, Itätuulenkuja 9, Espoo, Tapiola (Tuulimäen väestönsuoja)

Aikataulu:
klo 10.00 B- ja D-luokat
verryttely alkaa klo 9.30

klo 12.30 C-luokka
verryttely alkaa klo 12.00

klo 16.00 E- ja F-luokat
telinekokeilu klo 15-16

Muutokset aikatauluun mahdollisia, kun osallistujamäärä varmistunut. Jos pakollisissa luokissa paljon osallistujia, kilpailut käydään kahdessa ikäryhmässä.

Tuomarit
Tuomarisääntöjen mukaisesti. Tuomareiden nimet ja arvostelukorttien tasot on selvitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Tuomaripalaverit alkavat n. 1h ennen kilpailujen alkua.
Kustakin osallistuvasta seurasta tulee olla vähintään yksi tuomari per kilpailuluokka kun voimistelijoita on 1-10 ko. luokassa. Voimistelijoiden määrän per luokka ollessa 11 tai enemmän, tulee tuomareita olla kaksi. Jokaisesta puuttuvasta tuomarista peritään tuomarisakkoa 160 €.

Osallistumismaksu
Luokkien B, C ja D osallistumismaksu on 20 EUR/voimistelija. NTV:n kilpalinjan luokkien E ja F 10 EUR/teline, maksimimaksu 25€.
Lasku lähetetään seuroille sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumisaika on 6.-30.9.2010
Kilpailijoiden ja tuomareiden ilmoittautuminen tehdään Internetin kautta ilmoittautumisohjelmassa.
Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 1.-5.10.10, jolloin osallistumismaksuun lisätään 10 EUR/voimistelija.

ILMOITTAUTUMINEN: (linkit 6.9. alkaen klo 10)

VAIHE 1: Seuran yhteyshenkilö rekisteröityy ohjelman käyttäjäksi. rekisteröidy.

Jos seuralla on jo tunnukset EsTT:n palveluun, siirry suoraan ilmoittautumislomakkeeseen VAIHE 2.

Sama yhteyshenkilö voi ilmoittaa osallistujat sekä MTV:n että NTV:n kilpailuihin tai sitten seuralla voi olla omat yhteyshenkilöt molempiin kilpailuhin.  Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, ikä, puhelinnumero ja sähköposti tai seuran s-posti). Kun yhteyshenkilö on täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen palveluun, näkyy ruudulla yhteyshenkilön käyttäjätunnus sekä salasana. Ohjelma lähettää samat tiedot automaattisesti myös annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kilpailuihin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

VAIHE 2: Kirjaudu linkistä sisään saamillasi tunnuksilla. Ilmoittautumiskaavake.
Ohjelmaan kirjaudutaan yhteyshenkilön saamilla tunnuksilla. Yhteyshenkilö ilmoittaa seuran osallistujat kilpailuihin ilmoittautumispalvelusssa. Ilmoittautumislomakkeeseen syötetään osallistujien määrä ja nimet kyseiseen luokkaan. NTV:n lomakkeessa ilmoitetaan myös tuomarit/luokka. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava myös tuomareiden nimet, tuomariluokitus sekä tuomaroitava luokka.

VAIHE 3: Osallistujatietojen muuttaminen
Viimeiseen ilmoittautumispäivään asti yhteyshenkilö pystyy itse muuttamaan joukkueensa ilmoittautumistietoja tai perumaan ilmoittautumisen kokonaan. Muutokset tehdään jäsenrekisterissä sivun vasemmasta yläreunasta OMAT TIEDOT> aktiiviset ilmoittautumiset.

VAIHE 4: Lasku ja maksaminen
Lasku lähetetään yhteyshenkilön sähköpostiin, sitä ei lähetetä postissa. OMAT TIEDOT- kohdassa sivun yläreunassa näkyy myös luodun laskun tiedot. Laskussa olevaa viitenumeroa on ehdottomasti käytettävä laskua maksaessa! Mahdolliset tuomarisakot laskutetaan eri laskulla kilpailujen jälkeen.

Kisajärjestäjä pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme seuran yhteyshenkilölle jonka tiedot näkyvät ilmoittautumislomakkeen yläosassa.

TERVETULOA!
Espoon Telinetaiturit ry

Lisätietoja kilpailusta: kilpailut@espoontelinetaiturit.fi, Kira Haikka 050-3023242
Ilmoittautumispalvelusta yhteydenotot: info@espoontelinetaiturit.fi

TERVETULOA!
Espoon Telinetaiturit ry