Tervetuloa EsTT:n LIIKUNTALEIREILLE kesällä 2010, vielä on vapaita paikkoja!

Tervetuloa EsTT:n LIIKUNTALEIREILLE kesällä 2010, vielä on vapaita paikkoja!

Liikunnallisia leirejä 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Luvassa on erilaista temppuilua ja toimintaa Tuulimäen salilla sekä sen lähiympäristössä. Ohjelmaan kuuluu mm. voimistelua, mailapelejä, uintia ja erilaisia lajikokeiluja. Jokaiseen leiriviikkoon sisältyy myös päiväretki myöhemmin ilmoitettavaan kohteeseen.
 
Leiripäivät ovat maanantaista-perjantaihin klo 9-16.

Leirien ajankohdat ovat:
1. Leiri 7.-11.6.10
2. Leiri 14.-18.6.10
3. Leiri 21.-24.6.10 (ma-to)
4. Leiri 2.-6.8.10
5. Leiri 9.-13.8.10

Paikka: Tuulimäki (Tapiola) sekä lähiseutu

Hinta: 150 EUR/ viikko, poikkeuksena juhannusviikon leiri 100 EUR. Hintaan sisältyy viiden (juhannusviikko neljän) päivän leiri, lounasruokailu. Perhealennus (-10%) annetaan 2. ja sitä seuraaville sisarukselle.

Jos lapsi osallistuu useammalle leirille, muodostuu hinta seuraavasti:
Kaksi leiriä (ma-pe), hinta on 270 EUR
Viikon leiri ja 3.leiri, hinta on 225 EUR
Kesäkuun leirit, hinta on 360 EUR
Kaikki 5 leiriä, hinta on 630 EUR

Ilmoittautuminen tapahtuu allaolevista linkeistä

Huoltaja, joka on jo aiemmin rekisteröitynyt
EsTT:n palvelun käyttäjäksi ja hänellä on tarvittavat tunnukset,  pääsee ilmoittautumislomakkeeseen  tästä linkistä .
(Jos tunnukset ovat unohtuneet, ne voi tilata palvelun etusivulta tai info@espoontelinetaiturit.fi Älä rekisteröidy uudestaan.)

Mikäli huoltaja ei ole vielä rekisteröitynyt, siirry tästä linkistä rekisteröitymislomakkeeseen. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saamillaan tunnuksilla huoltaja pääsee sisäänkirjautumaan suoraan ilmoittautumislomakkeeseen.  Rekisteröitymisen voi tehdä valmiiksi ennen ilmoittautumisen avautumista.

Ohjelma ei lähetä ilmoittautumisesta erillistä vahvistusta. Jos leiri on jo täynnä, otamme teihin sähköpostitse yhteyttä 2 päivän kuluessa. Leiriläisille lähetetään sähköpostitse leirikirje viikkoa ennen leirin alkua.

Ohjaajat: Ohjaajina leireillä toimivat EsTT:stä tutut ohjaajat.

Varusteet: Liikunnallinen asuste. Varusteista ilmoitetaan leiriläisille tarkemmin ennen leirin alkua. Lisäksi mukaan on suositeltavaa ottaa juomapullo + välipalaa. Mainitsethan mahdollisesta erityisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mukaan leiriviikoille mahtuu 32 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Muut leiriehdot:
Ilmoittautumiset ovat sitovia. Leirilaskut lähetetään sähköpostitse vk 18 alkaen. Leiripaikan voi peruuttaa eräpäivään mennessä ilman kuluja. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@espoontelinetaiturit.fi. Eräpäivän jälkeen perutuista paikoista perimme 30 EUR leirivalmistelukuluja. Leiriviikon aikana tapahtuneet peruutukset hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.
Leirin peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän tai seurasta aiheutuneen muun syyn takia palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan. Asiasta ilmoitetaan osallistujille kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Lisätietoja leireistä leirit@espoontelinetaiturit.fi tai puh. 0503506100