Luokkakilpailujen mammuttiviikonloppu Tuulimäessä: EsTT:n pojat veivät lähes kaikki voitot lauantaina, sunnuntaina voittoon voimisteli Telinetaitureiden Anna Salmi.

Luokkakilpailujen mammuttiviikonloppu Tuulimäessä: EsTT:n pojat veivät lähes kaikki voitot lauantaina, sunnuntaina voittoon voimisteli Telinetaitureiden Anna Salmi.

Viikonloppuna käytiin Espoon Tuulimäessä viimeiset Turun voimistelupäiviä edeltävät poikien ja tyttöjen telinevoimistelun luokkakilpailut. Lauantaina telineillä taituroivat pojat, sunnuntain ohjelmassa oli mammuttimainen yli 240 osanottajan tyttöjen luokkakilpailu.

Oskar Kirmes (kuvassa) teki lauantaina parasta jälkeä poikien kilpailun 6. luokassa. VSK-U:n Rasmus Säämänen sijoittui kilpailun toiseksi ja EsTT:n Milo Siivonen vei pronssimitalin. 5b-luokan voittoon voimisteli EsTT:n Emil Woivalin. 4. luokan kilpailussa EsTT vei kaksoisvoiton Emil Soravuon ja Joonas Kukkosen voimin.

3. luokan kilpailussa oli peräti 35 osanottajaa, joista 18 estt-läisiä. Leevi Makkonen, Joona Suila ja Robert Kirmes toivat kolmoisvoiton Espooseen.

Poikien luokkakilpailuissa vain 2. luokan kilpailun voitto lipesi EsTT:n ulkopuolelle, kun Tampereen Sisun Riku Oravasaari vei voiton 0.5 pisteellä ennen EsTT:n Tommi Saarniota.

Poikien luokkakilpailujen tulokset

 

  

Tyttöjen kilpailuissa sunnuntaina paras espoolaismenestys tuli E- ja F-luokissa. F-luokan puomin hopeamitalin vei EsTT:n Katariina Varteva Fliku-82:n Noora Knuutilan jälkeen. EsTT:n Jenni Grönroos puolestaan saalisti eritasonojapuiden kakkossijan TuUL:n Nathalie Sundbergin takana. Hypyn voiton vei STVK:n Saara Halme, permannolla parhaiten voimisteli TuPyn Aleksandra Ivanova.

E-luokan puomi päättyi EsTT:n kaksoisvoittoon Anna Salmen (kuvassa) voitettua telineen ennen Salla Tamperia. Anna voitti myös eritasonojapuiden pronssisen mitalin voiton mentyä TuPyn Sofia Heinoselle. Anna ja EsTT:n Tuta Ryynänen jakoivat kolmannen sijan TuPyn Kia Hietakankaan voittamassa hypyssä. E-luokan permantokilpailun voitti TuUL:n Janina Matilainen.

Tyttöjen luokkakilpailujen tulokset

 


Tyttöjen B-, C- ja D-luokkien kilpailuissa esiintyi ilahduttavan suuri määrä voimistelijoita. EsTT:n tytöt tekivät lupaavia suorituksia ja saivat tuomareilta varsin hyviä arvioita. Parhaiten estt-läisistä sijoittui Inka Mäkinen (kuvassa), joka sai pronssimitalin B-luokan vuonna 2000 ja aiemmin syntyneiden sarjan neliottelussa. 

Tyttöjen luokkakilpailujen tulokset