EsTT:n Effects-joukkueelle TeamGym Cup-kisojen toinen sija

EsTT:n Effects-joukkueelle TeamGym Cup-kisojen toinen sija

TeamGymin Cup-kisojen kokonaistuloksessa toinen sija Effects-joukkueelle

TeamGymin neljän kisan Cup-kisassa 3.luokassa EsTT:n Effects-joukkue sijoittui toiseksi. Onnittelut joukkueelle hyvästä kisakaudesta!

Kauden 2009-2010 TeamGym Cupin neljäs eli viimeinen kisa kisattiin sunnuntaina 25.4. Helsingissä Liikuntamyllyssä. HGK:n järjestämässä kisassa 3.luokassa Effects tuli pronssille volttiradan ja trampetin yhdistetyissä pisteissä. 2. luokassa The Dawn voitti vapaaohjelmassa ja tuli kolmanneksi volttiradan ja trampetin yhdistetyissä pisteissä.
Onnittelut molemmille joukkueille!

Seuraavan kerran EsTT:n joukkueet osallistuvat  TeamGym-kisoihin Voimistelupäivillä, jonne osallistuu näillä näkymin viisi tai jopa kuusi joukkuetta! TeamGymissa nähdään ensimmäistä kertaa kisaamassa entiset “Emmin tytöt” eli nykyisin Kira Haikan valmentamat telinevoimistelutytöt. Saattaa olla, että myös seuran valmentajista ja ohjaajista koostuvat joukkue kokee ensiesiintymisensä, mutta täyttä varmuutta asiasta ei vielä ole.

Voimistelupäivillä julkaistaan TeamGymin uudet säännöt suomeksi ja nämä säännöt tulevat voimaan syksyn kisoihin kaikkiin luokkiin. Uusien sääntöjen myötä vaatimukset vapaaohjelman suunnitteluun tiukentuvat.

Seurassamme TeamGymista lajina vastaa Satu Raudasoja, joka toimii myös seuramme tuomarina.

25.4.2010 TULOKSET  TeamGym Cup 4/4, Helsinki