KILPAILUKUTSU: NTV kilpalinjan luokkakilpailut 30.5.2010 Tuulimäki, Espoo

KILPAILUKUTSU: NTV kilpalinjan luokkakilpailut 30.5.2010 Tuulimäki, Espoo

Tervetuloa Espoon Telinetaitureiden järjestämiin Naisten ja tyttöjen telinevoimistelun kilpalinjan luokkakilpailuihin

Aika ja paikka
Sunnuntai 30.5.2010, Itätuulenkuja 9, Espoo, Tapiola (Tuulimäen väestönsuoja)

Aikataulu:
klo 10.00 B- ja D-luokat
verryttely alkaa klo 9.30
 
klo 12.30 C-luokka
verryttely alkaa klo 12.00
 
klo 16.00 E- ja F-luokat
telinekokeilu klo 15-16
 
Muutokset aikatauluun mahdollisia, kun osallistujamäärä varmistunut. Jos pakollisissa luokissa paljon osallistujia, kilpailut käydään kahdessa ikäryhmässä.

Kisajärjestäjä pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme seuran yhteyshenkilölle.

Lisätietoja kilpailusta: kilpailut@espoontelinetaiturit.fi

Tuomarit
Tuomarisääntöjen mukaisesti. Tuomareiden nimet ja arvostelukorttien tasot on selvitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Tuomaripalaverit alkavat n. 1h ennen kilpailujen alkua.
Kustakin osallistuvasta seurasta tulee olla vähintään yksi tuomari per kilpailuluokka kun voimistelijoita on 1-10 ko. luokassa. Voimistelijoiden määrän per luokka ollessa 11 tai enemmän, tulee tuomareita olla kaksi. Jokaisesta puuttuvasta tuomarista peritään tuomarisakkoa 160 €.
 
Osallistumismaksu
Luokkien B, C ja D osallistumismaksu on 20 EUR/voimistelija. NTV:n kilpalinjan luokkien E ja F 10 EUR/teline, maksimimaksu 25€.
Lasku lähetetään seuroille sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumisaika on 13.-19.5.2010
Kilpailijoiden ja tuomareiden ilmoittautuminen tehdään Internetin kautta ilmoittautumisohjelmassa. OHJEET JA LINKKI ALLA. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 20-26.5.10, jolloin osallistumismaksuun lisätään 10 EUR/voimistelija.

ILMOITTAUTUMISOHJE:
Yksi henkilö seurasta toimii yhteyshenkilönä ja ilmoittaa osallistujat. Kilpailuihin voi ilmoittautua vasta kun yhteyshenkilö tai seuran tiedot on rekisteröity ilmoittautumispalvelun käyttäjäksi.

VAIHE 1: valitse linkki ilmoittautumiseen

b) Jos seuran yhteyshenkilö ei ole vielä rekisteröitynyt ja eikä hänellä ole salasanaa, aloita rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi tästä.

a) Jos seuralla on jo tunnukset EsTT:n palveluun, siirry  tästä ilmoittautumislomakkeeseen.
Unohtuneen salasanan voi tilata info@espoontelinetaiturit.fi.

VAIHE 2: ilmoittautuminen
Lomakkeessa ilmoitetaan kyseiseen luokkaan osallistujien määrä, nimet sekä B-C-D-luokissa syntymävuosi.  Tuomarin tiedot (nimet, tuomariluokitus) on ilmoitettava per tuomaroitava luokka.

VAIHE 3: ilmoittautumisen muuttaminen tai tarkistaminen
Annettuja tietoja voi muuttaa (perua tai lisätä osallistujia) tai tarkistaa ilmoittautumisaikana. Muutokset tehdään kirjautumalla sisään seuramme jäsenrekisteriin omilla tunnuksilla, linkki. Etene OMAT TIEDOT> yläpalkista  ‘aktiivikauden osallistumiset’ > sieltä löytyy seuran  ilmoittautumiset, jota voi muokata 19.5.10 asti. Laskut luodaan vasta tämän jälkeen.

VAIHE 4: lasku
Osallistujille lähetetään seurakohtainen lasku kilpailujen jälkeen. Laskut lähetetään yhteyshenkilön sähköpostiin, niitä ei lähetetä postissa. Laskut on tulostettavissa tai nähtävissä myös OMAT TIEDOT– kohdasta > laskut.

Kuvalliset ohjeet: rekisteröintiilmoittautuminen ja tietojen muuttaminen tai tarkistaminen

Lisätietoja ilmoittautumispalvelusta: info@espoontelinetaiturit.fi
 
TERVETULOA!
Espoon Telinetaiturit ry