EsTT:n hallituksen kokous 6/2010, 21.4.2010

EsTT:n hallituksen kokous 6/2010, 21.4.2010

Espoon Telinetaiturit ry
Hallituksen kokous 6/2010
Tiedote jäsenistölle

Naisten telinevoimistelun kilpailutoiminnan koordinaattori
Tyttöjen ja naisten telinevoimistelun kilpatoiminnan koordinaattoriksi valittiin Kira Haikka. Hän aloittaa tehtävässään välittömästi. Onnittelut Kiralle! 

TeamGym
Lajin vastuujaon selkeyttämiseksi päätettiin, että Satu Raudasoja ottaa TeamGymistä kokonaisvastuun. Laji säilyy osana naisten telinevoimistelun toimintaa ja naisten/tyttöjen telinevoimistelun jaoston alaisena.

Trampoliinivoimistelu
Trampoliinivoimistelun toiminta jatkuu läpi kevätkauden normaalisti. Syyskautta varten on käynnissä poislähtevien valmentajien ja ohjaajien tilalle tulevien valmentajien ja ohjaajien rekrytointi.  Trampoliinijaoksen puheenjohtaja Tapani Yrjölä on irtisanoutunut tehtävästään. Toiminnanjohtaja Veli-Pekka Kokkonen vastaa trampoliinitoiminnasta toistaiseksi. 

Syyskausi 2010
Syyskausi alkaa 23.8. ja päättyy 19.12.2010. Viimeiset säännölliset harjoitukset pidetään 12.12.2010. Syyskauden viimeinen viikko 13-19.12. käytetään joulunäytöksen valmistelemiseen ja järjestämiseen.

Jäsenrekisterin vahvistus
Hyväksyttiin 21.4. jäsenrekisteristä tulostettu jäsenlistaus. Osoitteesta laskutus(at)espoontelinetaiturit.fi voi tarvittaessa tiedustella jäsenyystietoja.