Tyttöjen HOPEA- ja PRONSSI-merkkien suorituspäivä 24.4.2010 klo 9-13, Leppävaaran Urheiluhalli. Lisätietoja…

Tyttöjen HOPEA- ja PRONSSI-merkkien suorituspäivä 24.4.2010 klo 9-13, Leppävaaran Urheiluhalli. Lisätietoja…

Ensimmäinen merkkisuorituspäivä järjestetään lauantaina 24.4.2010 Leppävaaran Urheiluhallissa, Veräjäpellonkatu 6.

Tapahtuma alkaa yhteisellä lämmittelyllä. Lämmittelyn jälkeen voimistelijat jaetaan eri suorituspisteille. Voimistelijat suorittavat hallitsemiaan liikkeitä kiertäen kaikki osaamansa suorituspisteet. Kullakin voimistelijalla on kaksi suoritusmahdollisuutta per liike. Jos liikkeen suoritus epäonnistuu tai sitä ei vielä voida hyväksyä, voimistelija voi suorittaa liikkeen seuraavilla merkkisuorituspäivillä.

Arvostelu tilaisuudessa tulee olemaan vaativaa, voimistelijoilta edellytetään siistejä ja hallittuja suorituksia. Kun kaikki 10 pakollista ja 5 valinnaista liikettä on suoritettu, niin voimistelija saa liikesuorituskortin mukaansa. Jos voimistelija ei vielä tällä kertaa saa suoritetuksi merkkiä, hänen suorituskorttinsa jää seuralle talteen seuraavia suorituskertoja varten.

Tapahtumassa myös TeamGym esityksiä, buffet sekä varustemyynti.

PRONSSI
Pronssimerkkisuorituksia arvostellaan klo 9-11
Telinevoimistelun pronssiryhmissä harjoittelevat tytöt suorittavat pronssimerkkiliikkeitä. Suoritettavia liikkeitä on 10 pakollista ja 5 valinnaista liikettä 10:stä vaihtoehdosta. Jos voimistelija hallitsee pronssitason liikkeet (suorittaa pronssimerkin), hän voi siirtyä syksyllä hopea-ryhmään.
Linkki SVOLIN pronssimerkkiin.

HOPEA
Hopeamerkkisuorituksia arvostellaan klo 11.30-13
Telinevoimistelun hopearyhmissä harjoittelevat tytöt suorittavat hopeamerkkiliikkeitä. Suoritettavia liikkeitä on 10 pakollista ja 5 valinnaista liikettä 10:stä vaihtoehdosta. Jos voimistelija hallitsee hopeatason liikkeet (suorittaa hopeamerkin), hän voi siirtyä syksyllä kulta-ryhmään.
Linkki SVOLIN hopeamerkkiin.

Asuste:
Hiukset kiinni, niin etteivät häiritse suoritusta Jumppapuku tai vartalon myötäinen T-paita/toppi
Shortsit tai vartalon myötäiset trikoohousut.

Ilmoittautuminen:
Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 22.4. mennessä jäsenrekisterin sivuilla kohdasta > ‘liikuntaryhmiin ilmoittautuminen’  valitsemalla voimistelijan nimellä ryhmä johon osallistuu. 

Usein kysytyt kysymykset merkkisuorituspäivästä, vastauksia

Jäsenrekisterin pääset tästä tai sivun yläkulmasta. (Jos tunnukset ovat unohtuneet, ne voi tilata palvelun etusivulta tai info@espoontelinetaiturit.fi Älä rekisteröidy uudestaan.)

Lisätietoja: tytot@espoontelinetaiturit.fi tai 050-3506100

Tervetuloa mukaan!