Trampoliinivoimistelun kevätkisat Ruusutorpassa 27.3.

Trampoliinivoimistelun kevätkisat Ruusutorpassa 27.3.

EsTT järjesti lauantaina 27.3. trampoliinivoimistelun kevätkisat Ruusutorpan koululla.

Trampoliinitoimistelun yksilökilpailujen lajivoittoihin ylsivät Violetta Piasecki tyttöjen 1. luokassa, Elias Tervo poikien 2. luokassa, Iitu Laaksonen tyttöjen 3. luokassa sekä Vilma Parkkojen naisten sarjassa.

Vilma Parkkonen voitti myös DMT-kilpailun, samoin DMT-kilpailussa voittoon ylsi 15-16-vuotiaiden poikien Andrei Spelman.

Myös Synkro-kilpailu oli espoolaisittain menestyksekäs. Violetta Piasecki ja Essi Antila voittivat tyttöjen 1. luokan, Vilma Parkkonen ja Iitu Laaksonen 3. luokan sekä Elias Tervo ja Akseli Talvasto poikien 2. luokan.

Kilpailujen tulokset:

Trampoliinivoimistelu DMT Synkro