EsTT:n hallituksen kokous 4/2010, 16.3.2010

EsTT:n hallituksen kokous 4/2010, 16.3.2010

Tiedote
Espoon Telinetaiturit ry                                                                                

Hallituksen kokous 4/2010

Lainaus tiedotteesta 3/2010: Tilakatsaus
Seura on käynyt keskusteluja kaupungin edustajien kanssa liittyen tilojen ja käyttövuorojen riittävyyteen. Syyskauden 2010 osalta pyritään saamaan käyttöömme enemmän tiloja Espoon kouluilta. Samalla on seurallemme kerrottu, että Tuulimäen tilat tulevat olemaan käytettävissä nykyiseen tapaan metron rakentamisen aikana ja valmistumisen jälkeen. Ruusutorpan käyttökiellossa olevan montun korjaamista on pyydetty kiirehtimään.

Hallituksen kokouksessa 4/2010 todettiin, että seura on toimintansa laajentumista ja kehittymistä tavoitellakseen hakenut Espoon kaupungilta uusia salivuoroja Laurinlahden (Espoonlahden suuralue), Rastaalan (Leppävaaran suuralue) sekä Jalavapuiston (Kanta-Espoon suuralue) kouluilta. Tuulimäen tilankäytön tehostamisesta telinevoimistelun etua ajatellen keskustellaan Espoon kaupungin kanssa.