Nyt saatavilla EsTT:n uusia tuuli-, lämmittelypukuja sekä shortseja. Lisätietoja.

Nyt saatavilla EsTT:n uusia tuuli-, lämmittelypukuja sekä shortseja. Lisätietoja.

Ennakkoon tilattuja EsTT:n uudet tuuli-, lämmittelypukuja ja shortseja on vielä muutamalla voimistelijalla noutamatta. Tilattuja asuja voit tiedustella valmentajaltasi tai tytot@espoontelinetaiturit.fi (050-3506100)
Voimisteluasut (jumppapuvut) palautettiin takaisin toimittajalle tuotevirheen takia, eivätkä ole valitettavasti samaan aikaan noudettavissa. Toivomme, että asia korjaantuu pikaisesti ja saamme voimisteluasutkin tilaajille mahdollisimman pian.
Uusia asuja ja muita EsTT:n tuotteita voi tiedustella Päivi Nummi, paivi.nummi@sok.fi (050-3093668)
Asut on tarkoitettu kaikille EsTT:n voimistelijoille. Leonardon mallimestari on kaavoittanut asut voimistelijatytöille sopiviksi.Asuissa on huomioitu voimistelijoiden vaatimukset ja ne sopivat niin salikäyttöön kuin vapaa-aikaankin. Puvut ovat mitoitetut niin, että ne sopivat käytettäväksi päällekkäin esim. leireillä.

Lämmittelypuvut sopivat myös äideille ”fanipuvuiksi”. Tuuli- ja lämmittelypuvut ovat hieman slimmattuja.Takkien selkään on brodeerattu puolikaareen Espoon Telinetaiturit ja tekstin alle vaakasuoraan Finland.Voimistelupuvuissa EsTT-logo on edessä ja shortseissa logo on takana.Tuuli- ja lämmittelypukua on saatavilla kokoina 120-150cm ja XS-L. Voimistelupuku ja shortsit ovat kokoa CS-AM.

TUULIPUKU, hinta 80 EUR,  (takki ja housut)
 – Laadukasta, veden-ja tuulenpitävää mutta hengittävää ulkoilukangasta.
 (Hight Tech Micro Uv 400, Vesipilari 500 mm, 135 g Polyester, kevyt ja kestävä verkkovuori 100 % pes 50 g)

LÄMMITTELYPUKU,  hinta  75 EUR  (takki ja housut)
– Nyppyyntymätöntä fleeceä, antistaattista materiaalia.
– Puku sopii hyvin kerrospukeutumiseen ja on suunniteltu niin, että sen voi pukea tuulipuvun alle.
(Fleece 300 g, Extra Fine, anti-pilling, 100 % Polyester)

SHORTSIT, hinta 25 EUR
– Mustat, lyhyet, sileäpintaiset shortsit. 
(Activewear)

VOIMISTELUPUKU,  hinta 40 EUR
HUOMIO: Voimisteluasun toimitus on viivästynyt. Ennakkoontilatut voimistelupuvut eivät ole vielä noudettavissa. Eikä pukuja ole vielä myynnissä. Vastaaviin pukuihin voi kuitenkin tutustua myyntipaikalla Tuulimäessä.
-Puku on perinteinen, EsTT:n kokosininen voimistelupuku, hieman kiiltävä.