Aikuisvoimistelijat viettivät hiihtolomaa Tuulimäessä

Aikuisvoimistelijat viettivät hiihtolomaa Tuulimäessä

  

Aikuisvoimistelijoiden intensiivikurssi hiihtolomaviikolla Tuulimäessä

EsTT järjesti hiihtolomaviikolla 22.-26.2. EsTT telinevoimistelun aikuisryhmille hiihtolomaleirin intensiivikurssin muodossa. Tusinan verran innokkaita harrastelijoita, sekä naisia että miehiä, kokoontui viitenä arki-iltana klo 18-20 syventämään lajitaitojaan Mirka Lomanin ja Tapio Laakkosen johdolla ja opastuksella. Ruuhkaton Tuulimäen sali tarjosi loistavat puitteet liikkeiden tehokkaaseen kehittämiseen kaikilla telineillä. Leiri onnistui niin hyvin, että voisi uskoa EsTT:n järjestävän aikuisvoimistelijoiden leiritapahtumia jatkossakin.

  

EsTT:llä on kuusi telinevoimistelun aikuisryhmää, joissa voimistelee viitisenkymmentä aikuista, ikähaitari on 18-60 vuotta. Valtaosalla aikuisvoimistelijoista ei ole telinevoimistelun kilpaurheilutaustaa, toki mukana on myös entisiä aktiiviurheilijoita.

Monilla aikuisvoimistelijoista on lapsia, jotka myös voimistelevat EsTT:ssä.