EsTT:n joulunäytös: “Joulupukkia etsimässä”

EsTT:n joulunäytös: “Joulupukkia etsimässä”

Espoon Telinetaitureiden perinteinen joulunäytös kokosi jälleen yhteen voimistelijamme, voimistelijoiden perheet, valmentajat, seuratoimijat ja monia muita voimistelun ystäviä. Outi Leisteen suunnittelemassa kokonaisuudessa “Joulupukkia etsimässä” esiintyi kaikkiaan 16 telinevoimistelun kilpa- ja harrastajaryhmäämme, varovasti arvioiden kolmisensataa voimistelijaa. Outi itse toimi sadun kertojana.

Tilaisuuden aluksi SM-kultamitalistimme Ilkka Kuusela ojensi palkinnot kauden aikana erityisesti ansioituneille kilpavoimistelijoille, tsemppareille, valmentajille jne. Palkituista sivuillemme tulee erillinen uutinen.

Tapio Lampén ja Jarkko Lahtinen ottivat valokuvina talteen parhaat hetket joulunäytöksestä, kuvat on koottu galleriaksi. Jos tulit napanneeksi omalla kamerallasi loistavia, hyviä tai vähän keskinkertaisempiakin otoksia, ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan niin täydennämme valokuvillasi joulunäytösgalleriaa ja  EsTT:n kuvagalleriaa.