EsTT palkitsi joulunäytöksessä

EsTT palkitsi joulunäytöksessä

Espoon Telinetaitureiden joulunäytöksen aluksi SM09-kultamitalisti Ilkka Kuusela ja toiminnanjohtaja Vellu Kokkonen ojensivat menneen vuoden aikana kilpailumenestyksellään tai muilla tavoin erottuneille toimijoillemme seuramme huomionosoituksen.

Seuramme Vuoden Voimistelija 2009 on Sara Parpala. Sara voitti trampoliinivoimistelussa Suomenmestaruuden ja pronssimitalin PM-kilpailuissa. Trampoliinivoimistelun MM-kilpailujen juniorisarjassa Sara teki erinomaisen suorituksen ja saavutti vaativan sijoitustavoitteensa.

Trampoliinivoimistelu:

Vuoden voimistelija: Iitu Laaksonen. Iitu on kehittynyt huimasti kuluneen vuoden aikana. Hän on motivoitunut ja esimerkillinen voimistelija.

Vuoden tulokas: Violetta Piasecki. Violetta on erittäin lahjakas ja tunnollinen harjoittelija, innokkuus näkyy myös erinomaisena kilpailumenestyksenä. 

Vuoden valmentaja: Noora Malmström. Noora on yhden vuoden aikana ehtinyt omaksua lajin vaatimukset ja hän on kehittynyt paljon valmentajana. Hän on valmentamisen ohessa opiskellut Vierumäellä ammattivalmentajaksi ja valmistunut juuri joulunäytöksen alla. Onnea Noora!

Espoon kaupungin myöntämistä urheilijastipendeistä ojennettiin muistopalkinto Eerika Jouppilalle ja Vilma Parkkoselle.

Naisten/tyttöjen telinevoimistelu

Vuoden tsemppari: Lotta Turunen 

Vuoden tulokas: Anna Salmi

Vuoden valmentaja: Taina Teräs. Taina on pitkän linjan kilpavalmentaja, joka on tehnyt paljon työtä tyttöjen kilpailutoiminnan kehittämiseksi. Kannustava ja iloinen valmentaja.

Vuoden ohjaaja: Tiina Muukkonen. Tiina on aktiivinen, tunnollinen ja kannustava ohjaaja. Tiina on ollut aktiivinen myös seuratyössä.

Miesten/poikien telinevoimistelu

Vuoden voimistelija:  Ilkka Kuusela. Ilkka jäi niukasti Lontoon MM-kilpailuihin lentäneen koneen ulkopuolelle mutta näytti SM-kilpailuissa ikäisilleen ja nuoremmilleen mistä voimistelijat tehdään. Ilkka saavutti Sami Aallon (TuUL) voittamassa miesten kuusiottelussa hopeamitalin. Telinefinaaleissa Ilkan saldo oli kaksi kultaa – muutaman kymmenyksen päähän jäänyt rekkikulta olisi tehnyt Ilkasta SM-kilpailujen parhaan voimistelijan.

Vuoden tsemppari: Akusti Juva. Akusti on innostunut voimistelusta ja käyttäytyy esimerkillisesti. Hän on kehittynyt erinomaisesti ja on asettanut itselleen tavoitteen kehittyä edelleen urheilijana.

Espoon kaupungin myöntämästä urheilijastipendistä ojennettiin muistopalkinto Heikki Nivalle. Heikki on moninkertainen ikäkausisarjojen Suomen mestari, PM-mitalisti. Tuorein ja mahdollisesti tähän tullessa merkittävin Heikin saavutuksista on vuoden 2009 Gymnasiadien kuusiottelun 16. sija.

Mystery Medal: Oskar Kirmes. Oskar on (erikoisella tavalla EsTT:n ja Ruotsin maajoukkueen jäsenenä) menestynyt erinomaisesti sekä Suomessa että kansainvälisissä kilpailuissa. Austria Future Cup -kilpailussa Oskar oli ikäluokkansa 4. ja permannon ykkönen.

Joulunäytös EsTT:n kuvagalleriassa