“The Dawn” Teamgym Cup 1 -kisan voittoihin sekä vapaalla että yhdistetyssä volttiradan ja trampetin kisassa!

“The Dawn” Teamgym Cup 1 -kisan voittoihin sekä vapaalla että yhdistetyssä volttiradan ja trampetin kisassa!

 The Dawn

Teamgym Cup 1 -kisa kisattiin lauantaina 7.11. Tampereella Messukeskuksessa samaan aikaan trampoliinin luokkakisojen kanssa. Teamgym-kisoihin osallistui EsTT:stä kaksi joukkuetta: The Dawn 2. luokkaan ja Effects 3.luokkaan. The Dawn voitti oman luokkansa kisan.
Teamgymkisa alkoi aamupäivästä 3. luokan ja juniorien 5. luokan kisoilla. Kolmannen luokan kisassa kilpaili kahdeksan joukkuetta ja joukkueiden taso oli tasainen. Valitettavasti volttiradalla ja trampetilla tuli kaatumisia useammalle joukkueelle, joten ihan nappisuorituksia ei kisassa nähty. EsTT:n joukkue sijoittui kuudenneksi vapaaohjelmassa sekä trampetin & volttiradan yhdistetyissä pisteissä. Joukkue teki ensimmäistä kertaa uudistetun version vapaaohjelmastaan, joten ohjelmaa ei ehditty hioa aivan loppuun asti ennen kisoja. Harmillisesti myös kaksi joukkueen jäsentä oli flunssan takia poissa kisasta.

Iltapäivän kisassa kisasivat 2. luokka, 4. luokka ja seniorien 5. luokka. Toisessa luokassa joukkueita oli neljä ja EsTT:n The Dawn-joukkue voitti niin vapaaohjelman kuin trampetin & volttiradan yhdistetyn kisan. Seuraavissa kisoissa joukkue tekee uuden hieman vaikeamman vapaaohjelman, joten jännitystä riittää ensi kisoihin.

Joukkueiden valmentajana kisoissa toimi Panu Auvinen ja seuramme tuomarina Satu Raudasoja. Seuraavat teamgym-kisat pidetään lauantaina 28.11. Jyväskylässä ja kyseessä on Teamgym Cup 2-kisat. Cup-kisoja järjestetään neljä vuosittain ja niissä parhaiten menestyneet palkitaan keväisin.

Teamgym Cup 1 -kisan tulokset