EsTT:n pojat puhdistivat palkintopöydän Järvenpään luokkakilpailuissa. Tyttöjen E-luokan nojapuiden voitto Hanna Kekäläiselle.

EsTT:n pojat puhdistivat palkintopöydän Järvenpään luokkakilpailuissa. Tyttöjen E-luokan nojapuiden voitto Hanna Kekäläiselle.

 Kuutosluokan parhaat

Oskari Kirmes ja Otto Vanhatalo toivat Espoon Telinetaitureille kaksoisvoiton Järvenpää Areenassa lauantaina 31.10. järjestettyjen luokkakilpailujen poikien 6. luokassa. Oskari, joka tavoittelee arvokilpailuedustusta Ruotsin juniorimaajoukkueessa, oli kilpailun paras kaikilla telineillä, Otto antoi kuitenkin Oskarille kelpo vastuksen kaikilla telineillä.

5. luokassa EsTT:n Juhani Järvensivu ja Milo Siivonen kävivät tasaisen kamppailun voitosta; Juhani paikkasi epäonnistumisensa hevosella tehden hienoa jälkeä nojapuilla ja rekillä. Poikien välille jäi lopulta eroa 0.3 pistettä Juhanin eduksi.

EsTT:n poikajaoston puheenjohtaja Ville Tarvo näkee espoolaisten ylivoimassa myös huolen aiheita: “EsTT:n voimistelijoiden ja valmennuksen korkea taso paistaa läpi luokkakisojen espoolaisosanottajien lukumääristä ja menestyksestä. Hyvä pojat! Pieni osanottajamäärä muista seuroista erityisesti isoimpien poikien luokissa ja tason keskinkertaisuus huolestuttavat.”

EsTT:n Emil Soravuo voitti 4. luokan. Kolmannessa luokassa sijoituksia muuteltiin kilpailun jälkeen kirjausvirheiden vuoksi. Lopullisessa tulosluettelossa EsTT:n Leevi Makkonen sijoittui kolmanneksi takanaan neljänsinä tasapistein EsTT:n Veikko Markkula ja Joona Suila. 3. luokan kilpailussa oli mukana peräti 15 espoolaisvoimistelijaa!

Tyttöjen luokkakilpailuissa parhaiten seuramme voimistelijoista menestyi E-luokan Hanna Kekäläinen, joka voitti 20 voimistelijan joukossa nojapuukilpailun. Samassa luokassa Lotta Turunen sijoittui puomilla kolmanneksi. F-luokassa edustajamme Jenni Grönroos kolkutteli mitasijoja kaikilla telineillä, mutta parhaaksi saavutukseksi jäi neljäs sija permannolla.

Valokuvia luokkakilpailuista